Seninle 11 yaşındaki çocuklar gibi ben senden daha iyi kural biliyorum tartışmasına girmeyeceğim, şikayet konusunda bile bunları söylemen seviyeni gerçekten belli ediyor, bence git birlik üyelerine kuralların neler olduğunu aşılamaya çalış, muhattabın olmayanlara değil.
Karakterim seyir haline ilerlerken, senin yaptığın hareket yüzünden iki aracın kazasına sebebiyet verdi. Karakterimin yapısı gereği ırkçı bir karakter, siyahi karakterleri sevmiyor, umarım bunun ne demek olduğunu iyi biliyorsundur. Doğal olarak sana küfürler etmeye başladım, küfürden ileri de gitmedim. "Sizin gibi belindeki tabancasını düzeltir." gibi gibi emotelar vermedim. Güvenli bölge kural ihlali yok, varsa atsınlar cezamızı bizde bundan sonra güvenli bölgede her küfür edene şikayet açalım, konu kapansın.
Son olarak değineceğim bir nokta var. Yok işte belimde silah var, yok ırkçı olduğun için seni vururdum, şöyle yapardım, böyle yapardım gibi gibi tehditvari konuşmalara devam etmenin bir anlamı yok. Her belinde silah olan bir diğerini vurabilir diye bir kaide de yok, ha diyorsansan ki kral bizi, bizden iyi rolcü yok. Haklısın dostum, kral sizsiniz, en güzel siz adam vurursunuz, ben gidip iki dakika kuralları okuyayım.

Ha bu arada levelle rol bilgisinin bir alakası yoktur, levele göre rol yapıyorsan bilgilendireyim.