Konu: Geri çekildi  (Okunma sayısı 293 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.09.2021 04:58
 .
« Son Düzenleme: 23.09.2021 13:10 gariban »

#1 - 23.09.2021 08:25
Beni vuran kişi daha önce çıkan çatışmada RK olmuş ve RK süresi bitmemiş birisi (Puzant_Dadrian @recoltofficialx ), sadece beni değil oradaki arkadaşlarımın çoğunu aynı şekilde düşürdü, oyun içinden arkadaşlarımız adminlere durumu anlattı, adminlerden gelen yanıtlara göre hareket ettik, araba kullanıp rollere devam edebileceğimiz ancak aktif çatışmalara dahil olmamaya çalışmamız söylendi. Aynı şekilde şikayete şahit olarak eklediğin arkadaşın da daha önceden RK'lı olduğu halde gelip bana saldırdıp düştü. (Olay sonrasında ben gelmeden önce orada onunla çatışmış olan arkadaşlarımdan öğrendiğim bir bilgi.) 

Gereksiz bir şikayet olduğunu ve OOC kin yapmaya gerek olmadığını düşünüyorum sevgili dostum :)

Beni vuran kişinin ve şahit olarak gösterdiğin Karpiel_Kocharyan'ın (@TemenoThyrea ) üzerimde bıraktığı hasarlara dair ekran kaydım:

Ek açıklama: Elimizde Puzant karakterinin (ve şahit arkadaşının) daha önceden RK'lı olduğuna dair ssler var. SS'leri almış olan arkadaşlarımla iletişime geçtiğimde savunmaya ekleyeceğim. Aynı şekilde hangi adminin sorumuza cevap verdiğini öğrenince onu da konuya etiketleyeceğim.

Savunmam şimdilik bu kadar, daha sonraki eklemelerimi yaptığımda yine yazacağım onun dışında benimle ikili diyaloğa girmezsen sevinirim.
« Son Düzenleme: 23.09.2021 08:29 gunesilhan9 »

#2 - 23.09.2021 12:43
Ya kardeşim neden her şikayetin altına ooc kin yazıyorsunuz ben seni tanımam etmem, neyin kinini besleyeceğim sana. Ben orada düştüğümde bir saat yaralı rolü yapıyorum senin yapmadığını görüp arabaya binip gitmeni ihlal olarak gördüm şikayet açmak istedim. Bu kadar basit.

#3 - 23.09.2021 12:58
Puzant karakterinin (Maske_34775 diye düşünüyorum yanlışsam düzeltin lütfen.) beni vurmuş olduğu saatte RK'lı olduğuna dair kanıt işte burada. Saatleri kontrol edebilirsiniz.

Puzant_Dadrian'ın RK'lı olduğuna dair kanıt:

Spoiler: GösterGizle

Karakter rolsel olarak RK'lı olduğu için herhangi bir agresif role dahil olması NON-RP'dir ve powergaming'e girer. Bu nedenle karakterim rolsel olarak RK'lı değildir çünkü yapılan rolün bir gerçekliği yoktur. Orada sürekli roleplay'i ihlal etmek istemediğim için 1-2 şey yazmıştım.

Ekstradan bu konuyu danıştığımız admin ise @Democrituss isterseniz ona da sorabilirsiniz.

OOC Kin durumundan bahsedecek olursak, bana karşı kinin yoktur, doğrudur. Evet seninle daha önce role girmedik, aramızda bir sohbet de olmadı ancak kendi birliğindeki adamın yapmış olduğu ihlal üzerine yaptığım harekete şikayet açıyorsun. Eminim o adamın RK'lı olduğunu sen ve birliğinin geri kalanı biliyordu. Benim bahsetmiş olduğum kin durumu şahısa değil Buffalo birliğine karşı bir şey. Yalandır doğrudur orasına ben bir şey diyemem. Kendi düşüncemi dile getiriyorum sadece. Eğer hatalıysam bu konuda özür dilerim.

Bunların dışında savunmam bu kadar.

Tarafımdan daha fazla yanıt gelmeyecek, yetkili kararını bekleyebiliriz.
« Son Düzenleme: 23.09.2021 13:23 gunesilhan9 »

#4 - 23.09.2021 13:09
Haklı gördüm, geri çekiyorum.

#5 - 25.09.2021 14:03
Şikayetin geri çekilmesiyle kilit, arşiv.