Beni vuran kişi daha önce çıkan çatışmada RK olmuş ve RK süresi bitmemiş birisi (Puzant_Dadrian
@recoltofficialx ), sadece beni değil oradaki arkadaşlarımın çoğunu aynı şekilde düşürdü, oyun içinden arkadaşlarımız adminlere durumu anlattı, adminlerden gelen yanıtlara göre hareket ettik,
araba kullanıp rollere devam edebileceğimiz ancak aktif çatışmalara dahil olmamaya çalışmamız söylendi. Aynı şekilde şikayete şahit olarak eklediğin arkadaşın da daha önceden RK'lı olduğu halde gelip bana saldırdıp düştü. (Olay sonrasında ben gelmeden önce orada onunla çatışmış olan arkadaşlarımdan öğrendiğim bir bilgi.)
Gereksiz bir şikayet olduğunu ve OOC kin yapmaya gerek olmadığını düşünüyorum sevgili dostum

Beni vuran kişinin ve şahit olarak gösterdiğin Karpiel_Kocharyan'ın (
@TemenoThyrea ) üzerimde bıraktığı hasarlara dair ekran kaydım:

Ek açıklama: Elimizde Puzant karakterinin (ve şahit arkadaşının) daha önceden RK'lı olduğuna dair ssler var. SS'leri almış olan arkadaşlarımla iletişime geçtiğimde savunmaya ekleyeceğim. Aynı şekilde hangi adminin sorumuza cevap verdiğini öğrenince onu da konuya etiketleyeceğim.
Savunmam şimdilik bu kadar, daha sonraki eklemelerimi yaptığımda yine yazacağım onun dışında benimle ikili diyaloğa girmezsen sevinirim.