Merhaba, öncelikle skin yaptırdığın arkadaş skini sıfırdan yapmamış skin rel skin bende bu skini vkdan aldım, daha sonra body aynı değil dikkatli bakarsan ben farklı body kullanıyorum. (Karın bölgesine, ellerine) Kafayı Vkdan bulup kendim sakal eklemesi yaptım, senin skininindeki ve benim skinimdeki sakal şekline ve rengine bakabilirsin. Saç rengi farklı, saat farklı, yüzük farklı, yüzü benziyor evet fakat aynısı değil dikkatli bakarsan görürsün. Ayrıca ben bu skinin yüklü olduğunu bilemezdim siteden buldum hoşuma gitti kendi tarzıma göre editledim. "Skin rel olabilir fakat, aynı body ve aynı kafayı alıp, birkaç şeyi değiştirerek attırmak pek mantıklı değil gibi. Kişinin skininin değiştirilmesini talp ediyorum." yazdığına özet geçersem eğer, body farklı, kafa aynı fakat saçlar sakal rengi falan farklı, savunmam bu kadar sormak istediğin yer olursa mention atabilirsin, skinin yüklü olduğunu bilsem zaten yükletmezdim herkesin kendine özgü skini olması daha sağlıklıdır her zaman. Teşekkür ederim, iyi forumlar.
Kanıtlarımı aşağıya bırakıyorum:
BODY

HEAD