Konu: Elzem - Timofeyev Pavlovich  (Okunma sayısı 350 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.09.2021 14:15
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Elzem Timofeyev Pavlovich
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.9.2021 14:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
  • 11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
  • Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
  • Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
  • Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz. 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 22.08.2021 02:40:43 gününde eklettiğim takım skinini bir hafta önce sadece saçı ve takımından birkaç şey değiştirip sunucuya yükletmişler. Kafa neredeyse birebir aynı, body aynı, bu skinin eklenmesi tamamen saçma. İki gibiyiz neredeyse. Bu skini ViceSquad onaylı skincilerinden @Lordusbackinbusiness 'a yaptırdım.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Diğer karadaşın eklettiği skin

Benim eklettiğim skin.

Kişinin profili.

Benim profilim

Arkadaşın oyun içerisinden bir ssi

Bu da skinimi eklettiğim tarih ve ticket ssi.

Ek açıklamalar(varsa): Skin rel olabilir fakat, aynı body ve aynı kafayı alıp, birkaç şeyi değiştirerek attırmak pek mantıklı değil gibi. Kişinin skininin değiştirilmesini talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 19.09.2021 14:33 recoltofficialx »

#1 - 19.09.2021 14:34
Merhaba, öncelikle skin yaptırdığın arkadaş skini sıfırdan yapmamış skin rel skin bende bu skini vkdan aldım, daha sonra body aynı değil dikkatli bakarsan ben farklı body kullanıyorum. (Karın bölgesine, ellerine) Kafayı Vkdan bulup kendim sakal eklemesi yaptım, senin skininindeki ve benim skinimdeki sakal şekline ve rengine bakabilirsin. Saç rengi farklı, saat farklı, yüzük farklı, yüzü benziyor evet fakat aynısı değil dikkatli bakarsan görürsün. Ayrıca ben bu skinin yüklü olduğunu bilemezdim siteden buldum hoşuma gitti kendi tarzıma göre editledim. "Skin rel olabilir fakat, aynı body ve aynı kafayı alıp, birkaç şeyi değiştirerek attırmak pek mantıklı değil gibi. Kişinin skininin değiştirilmesini talp ediyorum." yazdığına özet geçersem eğer, body farklı, kafa aynı fakat saçlar sakal rengi falan farklı, savunmam bu kadar sormak istediğin yer olursa mention atabilirsin, skinin yüklü olduğunu bilsem zaten yükletmezdim herkesin kendine özgü skini olması daha sağlıklıdır her zaman. Teşekkür ederim, iyi forumlar.

Kanıtlarımı aşağıya bırakıyorum:
BODY

HEAD

#2 - 19.09.2021 14:37
Özgün olmasını istediğini söylüyorsun ama sence bu özgün mü?
Yüz tamamen aynı, sadece saç rengini ve birkaç şeyini değiştirmişsin. Bu tamamen aynı oluyor. Saçını ya da sakalını değiştirip ekletmek pek mantıklı değil. Ayrıca sakal kısmı tamamen aynı, saçlar aynı sadece renkleri değiştirilmiş.

#3 - 19.09.2021 14:40
Dediğim gibi kanka, skinin yüklü olduğunu bilmiyordum. Bilsem yükletmezdim zaten.

#4 - 19.09.2021 14:49
Bu tarz durumlarda yönetim karşı tarafa skini değiştirmesi için bir hak tanıyor. Bir yıl önce böyleydi, şu an nasıl bilmiyorum. Yönetici kararı bekleyebiliriz.

#5 - 22.09.2021 16:47
Kopya skin ancak kasıtlı görünmüyor. Değişim için şikayet linkiyle birlikte ticket atın. @Elzem