Konu: 05.09.2021- Tina_Vuantel- Dm  (Okunma sayısı 363 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 06.09.2021 00:36
Öncelikle açıklamayı yapayım, uzaktan rolü izliyordum. Bu yüzden şahit olarak eklendim. @Thorin 'in de bu konuda söyledikleri vardı. Düşen birisine yardım etmeye çalışan sivili sırf yardım ettiği için vuramazsın. Eğer amacın DM atmaksa(!) sana birton dm sunucusu sayabilirim. Şikayet sonuçlanabilir.  O:-)

Kışkırtıcı bir şekilde konuşman gerekmiyor, ikinci olarak bu dediğini kanıtlamalısın. "Hood onaylı bir birlik" bölgesinde olduğu sürece herhangi bir şekilde bana karşı bir atakta bulunamaz.

üçüncü olarak aktif çatışma bölgesinde duramaz, eğer vurulmak istiyorsa durabilir.

Aktif çatışma bölgesi değildi arkadaşım, sen önüne gelen sivili vuruyorsun olay bu

Senin şahit olman bile hata dostum, olayda bile değildin. Yalancı şahitlik yapıyorsun, kanıtlaman gerekiyor bunu.

Savunmam bu kadar. Gereken neyse yapılabilir.

#11 - 06.09.2021 04:18
Yalancı şahit dediğin arkadaş siz onun arkadaşını bayılttığınız için uzaktan olay yerini inceliyormuş ki sen beni vurunca arkadaş ben olayı izliyordum yaptığı ihlal diye bana Pm den mesaj attı, loglardan kontrol edilebilir. Savunman bitti ise sonuçlanabilir.

#12 - 06.09.2021 12:15
DM sebebiyle cezalandırılacak, her olayda silah çekmek için bahane aramamalısınız.