Konu: [05.09.2021] Triss_Forester&Burgle_Marcox mixing.  (Okunma sayısı 261 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.09.2021 04:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Triss_Forester Burgle_Marcox @4D1LL

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.09.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Mixing

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hood baskınından önce kendi hoodumuzda toplanıyoruz, plan ve işleyiş hakkındaki rolümüzü yapıyoruz. Bu sırada @4D1LL 'in alt karakteri olan Triss karakteri hoodun içerisine giriyor, bakınıyor ve büyük ihtimalle discord üzerinden diğer arkadaşlarına sayı, zaman hakkında bilgi veriyor. Camhunt vb. 3. parti yazılım kullandığı da bana kalırsa kesin ama herhangi bir kanıtım olmadığı için bunu şikayet olarak tanımlamıyorum. Hoodumuzdan ayrıldığımız anda @4D1LL Burgle Macrox karakterine geçiyor ve hoodda bizimle çatışıyor. Bu tarz şeyler hoş değil, kaybetmek de ölüm değil arkadaşlar eğlenmenize bakın.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 05.09.2021 11:49
Savunmamı kısa zamanda yapacağım bunun bir oyun olduğunun herkes farkında  :)  ;)

#2 - 05.09.2021 16:17
Selamlar, Triss karakterim ile Buffalo ile hiçbir şekilde istihbarat sağlamadım karakterim Buffalo oluşumu ile bağımsız eğer Buffalo'ya istihbarat verdiğime dair bir kanıtın varsa buraya atarsan iyi olur onunda dışında Buffalo'daki r16 karakterim her şehirde gezdiğinde vuruluyor ve artık bir süreden sonra sıkıyor bende alt karakterime geçip öyle şehirde dolanıyorum yeri geliyor ki arkadaşlar alt karakterleri bile vuruyor buradan da forum üzerinden rol yaptıkları belli. Her neyse savunmam bu kadardı admin kararı bekleyebiliriz.

#3 - 05.09.2021 20:32
Selamlar, Triss karakterim ile Buffalo ile hiçbir şekilde istihbarat sağlamadım karakterim Buffalo oluşumu ile bağımsız eğer Buffalo'ya istihbarat verdiğime dair bir kanıtın varsa buraya atarsan iyi olur onunda dışında Buffalo'daki r16 karakterim her şehirde gezdiğinde vuruluyor ve artık bir süreden sonra sıkıyor bende alt karakterime geçip öyle şehirde dolanıyorum yeri geliyor ki arkadaşlar alt karakterleri bile vuruyor buradan da forum üzerinden rol yaptıkları belli. Her neyse savunmam bu kadardı admin kararı bekleyebiliriz.

Kasparov hoodunda mı dolanıyorsun? Gerçekçi değil, beş dakika sonra da ana karakterine girip çatışmaya dahil oluyorsun. Giriş-çıkış logları incelenebilir.

#4 - 05.09.2021 22:08
İncelenebilir sonuçta oluşumdaki yüksek bir karakterin rolünü yapıyorum ve oluşum içindeki rolümde belli fazla alt karakterde kalamam hâlâ yanıt atabilirsin bundan sonra tarafımca bir yanıt gelmeyecek şikayetin altını doldurmaya gerek yok.

#5 - 06.09.2021 13:51
Ne gariptir ki şehirde onca yer olmasına rağmen Kasparov HOOD'u, apaçık yalan söylüyorsun.  Savaşta olduğun bir birliğin hooduna alt karakterin ile gidiyorsun ne kadar inandırıcı?   :garip:
« Son Düzenleme: 06.09.2021 13:57 Stoppersingle »

#6 - 06.09.2021 14:41
Şikayette adın geçmiyor sanırım şikayetin altını doldurmazsan sevinirim. :-\ ;)

#7 - 06.09.2021 16:11
Şikayette ssi çeken benim, şikayet benide ilgilendiriyor :(

#8 - 06.09.2021 21:53
O halde şikayeti sen açsan daha sağlıklı olurdu şuanda pek bir söz hakkın bulunmuyor gibi.

#9 - 08.09.2021 10:00
Metagame sebebiyle cezalandırılacak ve alt karakteri hatalı kullanımdan dolayı yasaklanacak. Normal durumda belki farklı değerlendirebilirdik ancak aktif savaş halinde alt karakterinize geçip düşman birliğin hoodunda geziyorsanız durum dışarıdan gayet açık bir şekilde görülüyor.