Konu: Role uymama/Non-RP Driving  (Okunma sayısı 186 defa)

#0 - 02.09.2021 13:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @chombilly

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Braclse

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Role uymama/Non-RP Driving.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs Non-RP sürüş yapıyor, şeritte giderken neden böyle sürdüğüne dair IC sohbet gerçekleştirecekken bana vuruyor ve önüme kırıyor, önüme geçiyor. Diğeri ise şahıs araca bindi, aracı çalıştırmadan kapısı açıkken emote verdim karakterim 20-20 ama yine de /dene atacaktım tam yazarken basıp gitti. Role de uymadı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): İyi günler, kolay gelsin.

#1 - 02.09.2021 13:27
Şahitliğimi onaylıyorum ters şeritten gelip bize çarpıyor aracı bozucak duruma getiriyor rolsel bir şekilde arkadaşım araçtan anıyor hiç birşey demeden tekrar biniyor ve role uymuyor.

#2 - 02.09.2021 13:30
Bu arkadaşa DM'den şikayet açtığım için bu kadar kinli sanırım, benim SS'imle şikaye t açamaz diye biliyorum. Ayrıca çarpma gibi bir durum yok.  Aracıma çarpıp şeridimden  döndürüyorsunuz. Bir de üstüne şikayet açıyorsunuz yazık..

#3 - 02.09.2021 13:31
Bu arkadaşa DM'den şikayet açtığım için bu kadar kinli sanırım, benim SS'imle şikaye t açamaz diye biliyorum. Ayrıca çarpma gibi bir durum yok.  Aracıma çarpıp şeridimden  döndürüyorsunuz. Bir de üstüne şikayet açıyorsunuz yazık..
Dostum orta da kin falan yok, sana defalarca dedim alanım olmadığı için SS alamadım diye. :D Kendi ihlallerini kendin almışsın, orada kendi şeridimdeyim, sana falan vurmadım.

#4 - 02.09.2021 13:32

Ayrıca 2.SS'de arkadaşının CJ yaptığını net görüyorsunuz, onun için de bir şikayet açtım.  XİMENA araçtan indiriyor indikten sonra biniyorum. Arkadaşı indirdiğine dair emote atsaydı bu iş olmayacaktı.

#5 - 02.09.2021 13:33
Dostum orta da kin falan yok, sana defalarca dedim alanım olmadığı için SS alamadım diye. :D Kendi ihlallerini kendin almışsın, orada kendi şeridimdeyim, sana falan vurmadım.

SS alan gerektirmiyor kanka, LightShot ile SS alıp resmim.net'e girseydin CTRL-V atsaydın olurdu.

#6 - 02.09.2021 21:04

#7 - 05.09.2021 14:25
Ceza verilecek.

Şikayetle alakası olmayıp ileti atan kişilere forum uyarı puanı verilecek.