Konu: Belirli aralıklarla server lost connection hatası  (Okunma sayısı 177 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.09.2021 21:07
Sorununuzun detaylı açıklaması: Merhaba, ben sunucuya girdiğim andan itibaren değişen aralıklarla server lost connection hatası alıp ardından server restarting ile beraber connection rejected: Unaccaptable Nickname hatasıyla birlikte oyundan düşüyorum. Bu otuz saniyede bir de  düşüyorum. Birkaç dakika ara ile de düşüyorum.  Zaman aralıkları değişiyor. Farklı sunucularda da denedim, aynı şekilde düşme yaşıyorum.
Eğer bilginiz varsa sorununuz neyden dolayı kaynaklanıyor?: İnternet bağlantım veya ping ile ilgili olabilir . Wifi kullanıyorum. (Kablo kullanamayacak durumdayım.)
Eğer alabiliyorsanız sorununuzla ilgili ekran görüntüsü:
Spoiler: GösterGizle

İşletim sisteminiz(Eğer sorununuzun donanımsal yada sistemsel olduğunu düşünüyorsanız):
Denediğiniz çözüm yolları: Ping kontrolü sağlayan birkaç farklı program kullandım, modem ayarlarını sıfırladım, modemi resetledim.
Ek açıklama: -
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 04.09.2021 04:16
Belgelerim'de bulunan Gta San Andreas User Files'a girip gta_sa.set dosyasını silin.

GTA'nızın ana klasörünün adını değiştirin, örneğin GTA2 yapabilirsiniz. SAMP'a girerken sizden GTA dosyanızın yerini isteyecek, onu girin ve oyuna tekrar bağlanın. Sorun devam ederse konudan bildirin. @redhelmet
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 04.09.2021 11:41
Sorunum devam ediyor ancak VPN ile bağlandığımda oyundan düşmüyorum, sanırım sorun modemim ile alakalı olabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 04.09.2021 11:48
VPN ile bağlanabiliyorsanız yavaş bağlantı/kararsız bağlantı(kararsız bağlantıya wi-fi yol açar) sebebiyle bu hatayı alıyor olabilirsiniz.  DNS'inizi 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 şeklinde değiştirmeyi deneyin.
Konuyu arşivlemiyorum, sorununuz devam ederse yeni çözüm yolları için buraya yazabilirsiniz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 08.09.2021 00:27
Mevcut sorunum devam ediyor, DNS ile çözüme ulaşamadım. Modemi tekrar fabrika ayarlarına getirdim ve türk telekom müşteri hizmetleriyle konuştum bir sonuca ulaşamadım. Farklı bir önerisi olan varsa lütfen yazabilir mi?
Hmmm
1
Hmmm tepkisini veren kullanıcı(lar):
Fevzi,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 09.09.2021 11:10
Modem ile ya da doğrudan altyapınız ile ilgili, Wifi sinyal gücünü anlık olarak sürekli takip edin eğer sinyal gücünde kayıp yaşamıyorsanız doğrudan alt yapınız ile ilgili, internet sağlayıcınız ile görüşmeniz gerekmekte. Altyapınızı sorgulamak için modem ara yüzünden hat değerlerine bakabilirsiniz. Sorun altyapıdan kaynaklı ise dilekçe vererek altyapı iyileştirme çalışmalarını başlatması için çalışabilirsiniz(Bu süreç çok uzun sürecektir, muhtemelen.) Sorunun geçici çözümü VPN büyük ihtimalle kullanmak olacaktır, kendinizde ifade etmişsiniz zaten. Kendi VPN'inizi kendinizin kurmanızı ya da imkanınız yoksa ücretli VPN satın alıp kullanmanızı tavsiye derim, ücretsiz VPN'lerde anlık ping değişme durumu çok sık yaşarsınız, buda oyun konforunuzu bozabilir.
« Son Düzenleme: 09.09.2021 11:13 darkangel07 »
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
redhelmet,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 09.09.2021 14:34
Sorunu çözdüğümü düşünüyorum, yardımlarınız için teşekkür ederim. Konu kitlenip arşive gönderebilir. Teşekkürler.

K&A
« Son Düzenleme: 09.09.2021 19:42 YDincer »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok