Konu: Druella Roth - Fear RP  (Okunma sayısı 341 defa)

#0 - 01.09.2021 16:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Valdez

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sadece ben.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Sste gözükmekte.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
FEAR RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişinin Kasparov'dan olduğunu İC rollerimde biliyorum. Hoodumuzun içerisinde gelip arabayla çarpıyor, daha sonrasından neden yaptığını sert bir şekilde soruyorum. Buffalo'nun hood onaylı bölgesinde korkusuzca küfürler ediyor.http://

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almasını istiyorum. Hood onayı olan bölgede korku rolü sergilemesi gerekiyor.

#1 - 02.09.2021 10:14
@Valdez savunmanız bekleniyor.

#2 - 02.09.2021 13:37
Savunmamı birazdan detaylı olarak yapacağım.

#3 - 02.09.2021 13:49
Sıradan düz yolda devam ediyordum bana  gelip çarptınız, arac diğer şeride fırlıyor. Bana agresif şekilde davrandığın için sana aynı şekilde davranıyorum sonradan diğer arkadaşın motorla yanıma geliyor hatta arka tarafda PD olduğu  için ilgileneceğini düşündüm fakat bakmadı, sonradan yoluma devam ediyorum herhangi bir kural ihlali yaptığımı düşünmüyorum. Fear'ı ihlal ettiğimi düşünmüyorum hem arkada polis ve yanımda kız arkadaşım var, fazla durmadan yola devam ediyorum ekstra olarak araçtan inip herhangi bir şey yapmadım.

#4 - 02.09.2021 14:07
Ayrıcalıklı olarak şunu söyliyebilirim ki kazadan sonra hood bölgesinin içerisine girmişiz bunun farkında değildim, altınızda Sanchez marka motor var sizin o birlikte olduğunuzda aklıma gelmezdi. Söylediğin kelimeden sonra "Burası benim sokağım nasıl küfür ediyorsun?"  Dedikten sonra fazla uzatmadan yola devam ediyorum.

#5 - 02.09.2021 14:08
olayda bulunduğum için birkaç ekleme yapma hakkına sahip olduğumu düşünüyorum. druella'yı binco'ya bıraktım, bullet'i oradaydı galiba. bıraktıktan sonra 10 saniye kadar afk kaldım, geri döndüğümde de aynen ssteki pozisyondalardı. kendimce matematiğimi yaptım, dedim ki "afktan döndüm, hareket yok. demek ki uzun süredir hesap soruyorlar, ahkam kesiyorlar.". ek olarak etrafını falan çevrelemişler, arkadaşlar bayağı triplere girmişler, konuşmaları okuyunca da anlayacağınız üzere karşı taraftan "yolun ortasına park ettin" tarzı bir ibare geliyor, ben de buna doğal olarak "salsanız gideceğiz" gibi bir cevap veriyorum, bunu 'sert' dille sürdürmemizin nedeniyse arkadaşların ic olarak olaya olabildiğince saçma yaklaşmaları. tamam, hoodunuz. ahkam kesiyorsunuz, laflarınızla dövüyorsunuz, gitmemizi istiyorsunuz, bunları yaparken müsaade ediyor musunuz? olayı keskin bir şekilde, en tez vakitten sonlandırmaya yönelik davranışlar sergiliyorum, haliyle druella ile oradan çıkıyoruz. bunu sorun edeceğinizi, edileceğini düşünmezdim

#6 - 02.09.2021 15:11
Arkadaşım siz anlamamışsınız galiba. Druella karakteri'nin Kasparov'a çalıştığını biliyorum. Zaten sizinle savaş halindeyiz. Benim hood bölgemde bana fear rp uygulaman gerekiyor ki zaten ben şikayeti Druella karakterine açıyorum diğer arkadaş Druella'nın avukatı mı onun adına savunma yapıyor? Şikayetle alakası olmayan kişiler savunma yapmasın.
« Son Düzenleme: 02.09.2021 15:14 umxtkabakci0 »

#7 - 02.09.2021 15:28
olayda bulunduğum için yanıt atıyorum, kimseye cevap vermeden bir ekran görüntüsü atacağım. bu da değerlendirilse sevinirim.

Spoiler: GösterGizle

#8 - 02.09.2021 16:40
Admin kararı, iyi forumlar.  :sampanya:

#9 - 04.09.2021 16:17
Merhabalar,

Şikayet incelendi, @Valdez savunmanızda "Burası benim sokağım nasıl küfür ediyorsun?" dedikten sonra yolunuza devam ettiğinizi söylüyorsunuz fakat ekran görüntülerinde ''bu seni ne kadar ilgilendiriyor? yol sana ait değil..'' tarzında hood onaylı birliğe agresif yaklaşıyorsunuz, ardından son olarak küfür edip gidiyorsunuz bu da maalesef ki karakterinizin korkusuz olduğunu gösteriyor, savunma yetersizliği nedeniyle Druella Roth karakteri Fear RP ihlali kapsamında cezalandırılacak.