olayda bulunduğum için birkaç ekleme yapma hakkına sahip olduğumu düşünüyorum. druella'yı binco'ya bıraktım, bullet'i oradaydı galiba. bıraktıktan sonra 10 saniye kadar afk kaldım, geri döndüğümde de aynen ssteki pozisyondalardı. kendimce matematiğimi yaptım, dedim ki "afktan döndüm, hareket yok. demek ki uzun süredir hesap soruyorlar, ahkam kesiyorlar.". ek olarak etrafını falan çevrelemişler, arkadaşlar bayağı triplere girmişler, konuşmaları okuyunca da anlayacağınız üzere karşı taraftan "yolun ortasına park ettin" tarzı bir ibare geliyor, ben de buna doğal olarak "salsanız gideceğiz" gibi bir cevap veriyorum, bunu 'sert' dille sürdürmemizin nedeniyse arkadaşların ic olarak olaya olabildiğince saçma yaklaşmaları. tamam, hoodunuz. ahkam kesiyorsunuz, laflarınızla dövüyorsunuz, gitmemizi istiyorsunuz, bunları yaparken müsaade ediyor musunuz? olayı keskin bir şekilde, en tez vakitten sonlandırmaya yönelik davranışlar sergiliyorum, haliyle druella ile oradan çıkıyoruz. bunu sorun edeceğinizi, edileceğini düşünmezdim