Konu: [02.09.2021] Luciano Castellano - Refuse-RP, Retarted-RP, Non-RP, OOC Bölmek.  (Okunma sayısı 235 defa)

#0 - 02.09.2021 20:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Luciano Castellano @hasaninho

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video'da gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Refuse RP, Retarted RP, Non RP, OOC Bölmek/Rol bölmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Düzgün bir şekilde aracımı sürüyordum, keskin bir nokta olduğu için motorlu şahısın geldiğini göremedim ve direksiyonumu oraya kırdım. Ardından motorcuya çarptım, rolümü de devam ettirdim. Fakat şahıs metrelerce uçup, yere düşmesine rağmen silah ile birlikte motoruna doğru koştu ve role devam etmedi. Bir roleplay sunucusundayız ve rol yapmak için giriyoruz, rolümün baltalanmasından ve rol zevkimin bölünmesinden dolayı şikayetçiyim. Görünüşe göre şahıs rol için değil, farklı amaçlar doğrultusunda Vice Roleplay sunucusuna giriş yapmış. Ayrıca Shotgun ile motor kullanması da Non-RP kavramı içerisine giriyor, iyi forumlar dilerim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/b527en

Ek açıklamalar(varsa): Kısa bir süre içerisinde savunma yapılır ise sevinirim, iyi forumlar.

« Son Düzenleme: 02.09.2021 20:28 skyz »

#1 - 02.09.2021 22:14
merhaba, arkadaşım susturulduğundan dolayı savunma iletisini ben atacağım.

Alıntı
Selamlar,

Sizinle çarpıştığım dakika iş yerini kapatıp eve geçecektim. Rol yapacak kadar bir sürem yoktu, kusura bakmayın. Ekstra olarak ekleyeceğim pek bir şey yok.

Yaptığım hareketlerden dolayı rol zevkini kıracak bir şey yaptıysam tekrardan kusura bakma. Yapabileceğim başka bir savunma yok, iyi günler.

Savunmam bitmiştir, tarafımca başka bir ileti gelmeyecektir.

Susturulmuş olduğumdan dolayı iletiyi gönderecek olan arkadaşıma ayrı teşekkür ederim.

#2 - 03.09.2021 01:21
Merhabalar, öncelikle savunmanızı hızlı bir şekilde yaptığınız için teşekkür ederim. Adım adım ilerleyeceğim. İlk öncelikle, benim ile çarpıştığında özel bir sebep nedeniyle rol devam etmediğini belirtmişsin. PD ile çarpıştığında role devam edeceğini düşünüyorum, nasıl onlar ile role devam ediliyor ise siviller ile de edilmelidir. Ki, bana bu durumu PM yoluyla belirtebilirdin fakat sen bana "yaptığın car ramming" yazarak suçlamaya kalkışıyorsun. Bana bunu belirtseydin, iyi niyet ile yaklaşsaydın karşında iyi niyetli bir oyuncu bulabilirdin. Ayrı bir konu ise, iş yerlerinin belirli bir açılıp-kapanma vakitleri vardır, bu vakitlere yaklaşıldığında oyundan çıkabilirdin veya çalışırken oyun oynamamayı seçebilirdin, bunlar kişisel sorunlar, karışamam tabii ki de. Fakat politikaları bulunan bir sunucuda oynadığımız için bu konuya anlayışlı bir şekilde yaklaşmayacağım. Bir de sen burada üyesi olduğun Buffalo hood'undan çıkarak başka bir yere gidiyorsun ve ayrılıyorsun, ev alabilecek bir levelde olduğunu düşünmediğim için Q atabileceğin farklı bir yer olduğunu sanmıyorum.  Doğru veya yalan, bana bunu kanıtlamak zorunda değilsin bu ayrı bir konu. Şikayetimi geri çekmiyorum, admin kararını bekleyebiliriz.

#3 - 05.09.2021 16:47
Sorun yok, güzel yaklaşımın için teşekkür ederim.

#4 - 06.09.2021 19:33
Şikayetin sonuçlandırılmasını bekliyoruz.
« Son Düzenleme: 06.09.2021 19:35 hasaninho »

#5 - 08.09.2021 10:22
Powergame sebebiyle cezalandırılacak. Kaza rollerinde eğer vaktiniz yoksa karşı tarafa durumu bildirip aranızda sorunu çözebilirsiniz.