Konu: Kavion Hairston Maske14690 e-q / croll  (Okunma sayısı 310 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.09.2021 18:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske 14690 @Vicolays

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
E/q - Croll

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlewood'un attığı videoda MAske 14690 c-roll ve e/q atıyor.
Croll 0:44 - 0:50 arasında .
e/q 0:18 - 0:20 arası.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Vicolays bu sebeplerden dolayı çok fazla ceza aldı artık son bulsun istiyoruz.

#1 - 06.09.2021 19:22
Savunmam şu şekilde,

C-roll bir üstünlük sağlamamış, orada yanlışlıkla eğildim ve kalktım. Karşımda bir kişi yoktu ve zaten dt içindeydim, silent olmadığı sürece o demirliklerden kimse bana mermi atamaz. Yukarıda dediğim gibi kimse yok zaten. C-roll'u bir kişinin karşısında yapsaydım doğru, bir ihlal ama yanlışlıkla dt'de eğilmişim ve kalkmışım, bu gayet normal bir şey.

e-q'da geleyim. Orada video kesilmiş, q-e yaptığımı nereden çıkarttınız anlamadım. Video boyunca zaten 7 mermi atıyorum. Saniye tam 0:20'de ben sıkmıyorum, silahımdan animasyon ve efekt bile çıkmıyor, arkamdan birisi sıkıyor bana doğru.

Ayrıca Kavion Hairston karakteri ile bir çatışma girmedim, o karater Ghalen Howell. Açık aradığınız o kadar belli ki... Bana bir çok defa ceza aldı demişsiniz ama ben sadece 1 defa q-e ve cbug'dan ceza aldım. Karalama kampanyasına gerek olduğunu sanmıyorum.

Savunmam bu kadar, teşekkürler.
« Son Düzenleme: 06.09.2021 19:24 Vicolays »

#2 - 06.09.2021 19:34
İhlale şikayet açmak kin değil lütfen. Q/E konusunda 1 mermi atıyorsun ve sonrasında videoyu yavaşlatırsan elinden silahın gittiğini ardından eline aldığını görebilirsin. Croll de ise hood baskınında bu hareketi yapıyorsun. Sonuçta bir baskın mevcut. Savunman bu kadarsa yetkili karar verebilir. Tarafımca ekstra ileti gelmeyecek.

#3 - 06.09.2021 19:37
Alıntı
Ek açıklamalar(varsa): Vicolays bu sebeplerden dolayı çok fazla ceza aldı artık son bulsun istiyoruz.
ne lan bu bize duyulan nefret @Vicolays

#4 - 06.09.2021 19:41
İhlale şikayet açmak kin değil lütfen. Q/E konusunda 1 mermi atıyorsun ve sonrasında videoyu yavaşlatırsan elinden silahın gittiğini ardından eline aldığını görebilirsin. Croll de ise hood baskınında bu hareketi yapıyorsun. Sonuçta bir baskın mevcut. Savunman bu kadarsa yetkili karar verebilir. Tarafımca ekstra ileti gelmeyecek.
Dediğim gibi, videoyu dikkatli izle. Orada ben sıkmaya hazırlanırken arkamdan bir mermi geliyor ve koşuyorum soluma doğru ve muhtemelen o an heyecan ile a tuşuna basarken q tuşuna da basıyorum ve tekrar kendimi düzeltiyorum. Dolu bir silaha q-e yapmanın bir anlamı yok. Ne silahı ateşleme animasyonu geliyor ne de silahın ucundan çıkan ateş, efekt her neyse. Ayrıca bir baskın olduğu kesin, orada üstünlük sağlayan bir şey yok. Üstünlük sağlamadığı sürece bir problem yok.
« Son Düzenleme: 06.09.2021 19:43 Vicolays »

#5 - 06.09.2021 21:14
Dediğim gibi, videoyu dikkatli izle. Orada ben sıkmaya hazırlanırken arkamdan bir mermi geliyor ve koşuyorum soluma doğru ve muhtemelen o an heyecan ile a tuşuna basarken q tuşuna da basıyorum ve tekrar kendimi düzeltiyorum. Dolu bir silaha q-e yapmanın bir anlamı yok. Ne silahı ateşleme animasyonu geliyor ne de silahın ucundan çıkan ateş, efekt her neyse. Ayrıca bir baskın olduğu kesin, orada üstünlük sağlayan bir şey yok. Üstünlük sağlamadığı sürece bir problem yok.
Videoda 1 el ateş ediyorsun sonrasındaysa e q atıyorsun. Herşey belli.

Alıntı
ne lan bu bize duyulan nefret @Vicolays

Lan mı? Ahlaka ve terbiyeye davet ediyorum seni.

#6 - 06.09.2021 23:03
Anlamamak için kendinizi yırtıyorsunuz gibi geldi ama tekrarlamak istiyorum, o silahı ben sıkmadım ve bu belli oluyor, ne animasyon var ne efekt

#7 - 07.09.2021 01:26
Orada bir şeyler olduğu belli kararı yetkili verecektir. Croll zaten bariz belli.  Son iletimdi iyi geceler.

#8 - 07.09.2021 13:14
q-e video içerisinde bulunmuyor.

C-roll yapıldığı zaman ihlal yapan oyuncuya bir üstünlük sağlamamış, tamam ortada bir ihlal bulunuyor fakat ceza yiyecek türde bir ihlal bulunmuyor. Vicolays uyarıldı, bu olayın tekrarında karakter yasaklanmaya kadar gidebilir. Ek olarak @kolsuzebubekiraim.cs Oyun içerisinde 100 dakika, forum üzerinden 100 uyarı puanı aldı.