Konu: Pedro Hill - CJ & Sunucu Huzurunu Bozmak  (Okunma sayısı 152 defa)

#0 - 04.09.2021 20:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Pedro_Hill @hamdi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Screenshot'ta görülmekte.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
CJ & Trolling

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Özetle ve sade bir şekilde yazmaya çalışacağım... Pedro Hills adlı karaktere sahip arkadaşımız sslerde görüldüğü gibi yolda giderken durduk yere önüme atlıyor, ben de role girmeye çalışıyorum tabii. Akabinde arkadaşımız garip bir şekilde "ben senin babanım, beni kumarhaneye at" diyerek aracıma CJ atıyor, ben bu durum karşısında pmden sadece ":)" atıyorum, ve ceza alacağını söylüyorum. Ve nasıl bir yüz buluyorsa artık yaptığı şeyden "Açarsan aç, CJ'den fazla" yemem diyerek üstüne-üstlük yaptığı şeyi savunuyor. Bu çeşit arkadaşları bu güzîde sunucudan uzaklaştırılmasının gerektiği düşüncesindeyim. Ve ayriyeten yaptığı şeyden de yüz bulması ayrı mûamma.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ne denir bilemiyorum, ilk kez birine forum açıyorum ve ilk kez böyle birşey yaşadım. Normalde CJ atsa dâhi forum açmazdım lâkin yaptığından yüz bulması benim âsabımı bozdu. Arkadaşın bu sunucunun huzurunu bozmak için geldiğini düşünüyorum ve kalıcı olarak yasaklanmasını diliyorum.
Spoiler: GösterGizle

#1 - 05.09.2021 01:01
Yasaklandı.