Konu: [31.08.2021 - Hans Trantes] Hile Kullanımı  (Okunma sayısı 287 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.08.2021 15:09
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Hans Trantes @bloddsmell
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.08.2021, 04:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.
Kullandığı cleo sayesinde yaralı iken mause çevirebiliyor, bu yasak bir şey. Üstünlük sağlanıyor.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişinin yüklediği videoda üstünlük sağlayan bir cleo kullandığını fark ettim. Yaralı iken etrafı görebiliyor, normalde sabit bir şekilde yukarıdan aşağı bakılır. Ama yüklenen videoda rahatça etrafa bakabiliyor. Üstünlük sağlanıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

&t=3s

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 31.08.2021 15:13
Samp addon kurulur, Camhunt var rklı kişilerin kanıtını almak için açtım ve kapattım aktif savaşta /rapor atamazdım savunmam bu kadar üstünlük sağlayacak herhangi bir cleom mevcut değil iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 31.08.2021 15:30 bloddsmell »

#2 - 31.08.2021 15:16
Samp addon ile bir alakası yok. Yaralıya düşünce etrafa bakabiliyorsun, biz düşünce bakamıyoruz. Her koşulda bir üstünlük söz konusu. Etrafa bakabilmek için ayrı olarak cleo yükleniyor, ondan yüklemişsin.

#3 - 31.08.2021 15:20
TM

#4 - 02.09.2021 00:43
Merhabalar, size üstünlük sağlamadığınızı düşünebilirsiniz fakat sonuç olarak kural, kuraldır. Yazan şey neyse ona göre davranmalısınız, davranmalıyız. Bu seferlik uyarı olarak size işlem uygulayacağım, bu tarz konularda daha dikkatli davranmanız gerekiyor. Ek olarak "TM" tarzında bir üslupla platform oyuncularına yaklaşmayın, bunun için de forum üstünden ceza uygulayacağım. İyi eğlenceler.