Merhabalar, sadece kendi bölgenizde değil her bölgede silahlarla dolaşıp gelen geçene sıkıyorsunuz bugün 7 kişi DM'den 500 er dakika jail yedi sizden zaten. Ek olarak arabayla dereye falan atlıyorsunuz, bizi vurduğunuzda eğer telefonu alsaydınız bir mesaj sorunu olmazdı mesajı gönderdikten sonra telefon aklınıza geliyor ve sorun ediyorsunuz zaten ekran görüntelirinde belli oluyor. Dağdan inmiş PKK lı teroristler gibi etrafta arabayla dolaşıyorsunuz forumdan birlikteki isimlere bakıp silahı olmayan il-legal role daha katmadığımız insanları bile tarıyorsunuz savaş bu değildir bu DM'dir sırf iki üç küçük düşüreyim video çıksın diye yapılan şeylerdir bunlar. Ek olarak yaramızı bastırıp koşuyoruz orada bir sorun olduğunu düşünmüyorum ki hoodunuzun önünde vurulduktan sonra sizinkilerde kalkıp bir şey olmamış gibi koşuyor.
Ayrı bir şikayet oluşturacağım zaten rolün mantığını oradan da göreceğiz.
Haklısın sizin kural ihlali yapacağınızı düşünmemiz gerekirdi, düşünemedik. Telefonlarınızı hooda getirdikten sonra aldık, ama fark ettiysen sizi telefonlarınız üzerinizdeyken hiç yalnız bırakmadık. Daha önceki yorumda yaptığım şeye tekrar değineceğim, eğer sizin telefonunuzu almayıp yalnız bıraksaydık dediklerini onaylardım. Araba mevzusu, aracı ben sizi sıkıştırdıktan sonra bıraktım. Ben koşuyordum, fakat sizin aracınıza sıkmasam siz oradan zaten uçacaktınız.
Hayatımda hiç dm videosu yapmadım, ya da bu platformda dm fotoğrafı paylaşmadım. Kurduğun bu cümleleri kendine sakla, saçma sapan şeyler söylüyorsun sen beni tanımıyorsun ben seni. Üslubuna dikkat et. Ceza konusuna gelecek olursak, benim bugüne kadar kullandığım hiç bir karakterin OOC cezası mevcut değil. Kafasına göre DM atan biri değilim, rol yapan adamlar üstünde silah taşımaz. Seni bilmem ama yanındaki adamda silah vardı ve sıkıyordu. Yani burada bize iyiyi oynama arkadaşım, herkes kendine göre haklı. Kanıtlar sunulana kadar. Ben kural ihlali yapmıyorsam, sizler de dikkat etmelisiniz. Eğer ihlal varsa şikayet açılır, bundan sonrasına yetkililer zaten gerekli cevabı verecektir.