Konu: [31.08.2021] Quinell Huerta  (Okunma sayısı 465 defa)

#0 - 31.08.2021 20:56
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Quinell Huerta @katwen41
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ren Kogashiwa @pwodlaps
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.08.2021, 20:37

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle

Yasaklı cleo kullanımı.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: IC arkadaşım Ren'in yaptığı Drag yarışı teklifini kabul etti, yarış sonlarına doğru arkama baktığımda yaptığı hareketten yola çıkarak drift.cs kullandığını düşündüm. Video kaydında her şey daha net gözüküyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 31.08.2021 21:28
Bu şikayet için bir video çektim, bu videoyu yüklüyorum şu an, internetimin yükleme hızı düşük olduğundan dolayı, video yüklendiğinde savunmamı yapacağım.

#2 - 31.08.2021 21:59
Öncelikle selam, video'ya baktığımda görüyorum ki orada ben dönerken kesilmiş, oradan nasıl geldiğimi göstereceğim size o zaman daha net görürsünüz, drift cs gibi şeyler kullanmıyorum ve tavsiyede etmiyorum Kanıtlarım;

Bu video şikayetten sonra kanıt için çekmiş olduğum video.

Bu video'da bir kaç gün önce yapmış olduğum edit videosu, video'da 0:33 kısmında görmüş olduğu gibi aynı hareketi yapıyorum.
Savunmam bu kadardı, admin kararı bekleyebiliriz.

#3 - 01.09.2021 02:56
.
« Son Düzenleme: 01.09.2021 02:59 burakicbudak »

#4 - 01.09.2021 22:05

Yasaklı cleo kullanımı.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: IC arkadaşım Ren'in yaptığı Drag yarışı teklifini kabul etti, yarış sonlarına doğru arkama baktığımda yaptığı hareketten yola çıkarak drift.cs kullandığını düşündüm. Video kaydında her şey daha net gözüküyor.

Ek açıklamalar(varsa):
Bu arada attığın videoda bir şey fark ettim, drift atarken videoyu kesmişsin, benim ordan gelirken tam döndüğüm zaman atarsan, yani videonun tam halini atarsan daha hoş olabilir, sen atmamışsındır diye ben o şikayetten sonra aynı hareketi aynı yerde yapıp videomu çektim, altta var zaten, fakat aynı videoyu kesmeden tam halini senin atman daha hoş olabilir.

#5 - 02.09.2021 00:41

Yasaklı cleo kullanımı.

Ek açıklamalar(varsa):
Bu arada o video'da görünüyor ki ortadan 360 atarak geliyorum, fakat videonun tam halinde karşı şeritten açı alarak nos sayesinde 360 atıyorum, arkadaş videoyu kestiği için öyle gözükmüş, bunun içinde aynı yerde aynı şekilde 360 atarak video çektim aynı gün içerisinde hiç bir değişiklik yapmadan çektim, videomda üstte gözüküyor iki çeşit video var. Savunmam artık bu kadar gerisini Yetkili arkadaşlara bırakacağım.

#6 - 02.09.2021 03:06
Drift.cs bulunmuyor.