Konu: Sunucu ekonomisi hakkında  (Okunma sayısı 1294 defa)

#20 - 03.02.2022 01:14
Meslek kasarak para kazanmayı denedim, olmadı. Rol yaparak kazanmayı denedim, yine olmadı. Sosisli satma rolü yaptım, barmen oldum, garson oldum, üç farklı şirkette işe alındım. (Alındım ama hiç bir şey olmadı.(?))
33 level oyuncuyum, önceden karakterimde sorun çekmiyordum fakat self-control öncesi Deagle aldım (350k, o zaman öyleydi) self-control'de silindi, iade olarak 100k yapıldı. 250k zarar ettim ve bir daha toparlanamadım, Euros, Sanchez model aracım ve motorum var, birinin vergisi 8k, diğerinin 5k. Kumarda katlarım dedim, son paramla kumara gittim kaybettim tüm paramı (10k). Soygun yapıyorum yine çok kârım olmuyor, ekonomi çok sıkıntılı..
Amerika konseptli sunucuda Türk sosyolojisi yaşıyormuşum gibi.
« Son Düzenleme: 03.02.2022 01:17 Lhansent »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#21 - 03.02.2022 02:36
Meslek kasarak para kazanmayı denedim, olmadı. Rol yaparak kazanmayı denedim, yine olmadı. Sosisli satma rolü yaptım, barmen oldum, garson oldum, üç farklı şirkette işe alındım. (Alındım ama hiç bir şey olmadı.(?))
33 level oyuncuyum, önceden karakterimde sorun çekmiyordum fakat self-control öncesi Deagle aldım (350k, o zaman öyleydi) self-control'de silindi, iade olarak 100k yapıldı. 250k zarar ettim ve bir daha toparlanamadım, Euros, Sanchez model aracım ve motorum var, birinin vergisi 8k, diğerinin 5k. Kumarda katlarım dedim, son paramla kumara gittim kaybettim tüm paramı (10k). Soygun yapıyorum yine çok kârım olmuyor, ekonomi çok sıkıntılı..
Amerika konseptli sunucuda Türk sosyolojisi yaşıyormuşum gibi.
Seni dinlerken ben bunaldım burada fakat ben 14 Ocakta oyuna başladım ve şu an 300.000$ servetim var. Yani bir tur Trucker bile yapmadım. Borsayı deneyebilirsin, kumarda şansını deneyebilirsin. Az önce 40 bin dolarlık oyun oynadım, 80 bin dolar kazandım örneğin. 33 Levelsin, hırsızlığını 10'la ve biraz emek vererek paranı kasarsın. Ben hırsızlıktan, deliler gibi hırsızlık yaparak 95.000$ kazandım iki günde. Yine aynı tempoda çalışsaydım muhtemelen 2 haftaya falan Elitler kısmına girerdim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#22 - 03.02.2022 12:37
Sunucuda para kazanmak genel olarak tek başına yaptığımız rolsüz mesleklerde mevcut,ve çok getirisi olmayan meslekler. Genel olarak oyuncular arası ticaret rp'i, rp yapan şeylerden biridir.Sunucunun buna odaklı çalışması bence çok daha iyi olacaktır.  :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok