0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mix Oyun içini oyun dışına dökmek ve oyun içiyle-oyun dışını karıştırmak. Örn, Rol esnasında size küfür eden karaktere kin beslemek, oyun dışına vurmak ve ona oyun dışında kin beslemek. Mixing ihlalidir. Örn, Oyun içinde kavga ettiğiniz kişiye oyun dışında da sırf oyun içinden dolayı karşı gelmek, üstüne gitmek ve taraf almak. Mixing ihlalidir.Powergame Gerçek hayatta yapamayacağınız bir olayı oyun içerisinde karakterinize yaptırmak, gerçek hayatta olmayacak bir şeyi yapmak. Örn, kaza geçirdiniz ve bacağınız kırıldı buna rağmen koşa koşa gitmeniz. Örn, bir arabayı tek kişi kaldırmak, taşımak.Adeta yol boş edası ile karşı şeritten yolumu alıyordum ve beklenebilir bir kaza yaşandı, çarpışma yaşandıktan sonra kaza rolüne girmek için aracı kaldırıma yanaştırıyordum ki çarptığım oyuncunun arkadaşı adeta üzerimde sanat yaptı, yerden yere vurdu. Şikayetimin sebebi başlık ile eşdeğer olup şikayetimin incelenmesini talep ediyorum. Emin olun ufak bir şey olsa konuyu açmaya değmezdi.Tabii ki cevabını dört gözle bekliyorum arkadaşım, teşekkürler.Gerekli video kaydı YouTube linkinde'dir;Saygılarımla.