Konu: [27.08.2021 - Stella Russell] OOC kin, Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 542 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 28.08.2021 16:40
Buna yönetici karar verebilir, yetkili olduğunu görmüyorum. Hâlâ dalgaya vuruyorsun.

#11 - 28.08.2021 17:32
@mags küçüklük fotoğrafınız olduğunu bana forum pm üzerinden detaylı şekilde kanıtlayın, mümkünse bir kaç fotoğrafla birlikte.
@BozkırınTezenesi konu hakkında açık sözlü olursanız çok ciddi bir işlem uygulamayacağım, 24 saat içinde yorumunuzu yapın.
@Levin404 neden bu tarz bir şey yaptığınızın açıklamasını yapın lütfen kısa süre içinde.

#12 - 28.08.2021 17:55
@mags küçüklük fotoğrafınız olduğunu bana forum pm üzerinden detaylı şekilde kanıtlayın, mümkünse bir kaç fotoğrafla birlikte.
@BozkırınTezenesi konu hakkında açık sözlü olursanız çok ciddi bir işlem uygulamayacağım, 24 saat içinde yorumunuzu yapın.
@Levin404 neden bu tarz bir şey yaptığınızın açıklamasını yapın lütfen kısa süre içinde.

Bu konuyu discord üzerinden sesli kanaldan @mags ile de konuştuk, yaptığım şeyin farkındalığına vardım. Şu an da onunla herhangi bir sorunumuz yok. Ki, sesli kanal üzerinden gerekli açıklamayı ona yaptım. Böyle bir olay karşısında başta üzüldüğünü söyledi, kimseyi üzmeye hakkımın olmadığını düşünerek ondan özür diledim. Bunu kendisi de doğrulayabilir. Fakat şikayeti çekme taraftarı olmadı, yine de kalsın dedi. Diyecek bir şeyim olmadığı için şikayetin kalmasına itiraz etmedim.
Sonuç itibariyle oynadığımız sadece bir oyun, 500 megabytelık bir oyun... Kişisel fotoğrafını forum üzerinde profil fotoğrafı olarak koymam hataydı, bunun farkına vardım. Tekrardan siz ve sizlerin karşısında da özür dileyebilirim.

#13 - 28.08.2021 18:04
Öncelikle merhaba, bu tarz platform ortamlarında kişisel bilgilerinizi mümkün olduğunca yeteri kadar tanımadığınız insanlarla paylaşmayın. Bu durum sizin için güzel bir örnek olmuştur diye düşünüyorum.

Kimse yanlış anlamasın ooc kin gütmüyorum ve sizinle tanışmıyorum fakat bu fotoğrafın sizin olup olmadığını nereden anlayacağız boydan atsana kanıt gerek
Tanışmıyor veya bir ilişkiniz bulunmuyorsa neden oyuncu şikayetlerinde ilginiz olmayan bir konuya yorum atıyorsunuz? Ek olarak itinayla dalgaya vuruyorsunuz.
Alacağınız forum ve oyun içi ceza süresi; kuralları tekrar okumanız için ek bir süre. İyi eğlenceler.

@Levin404 yapmış olduğunuz troll/toxic davranıştan ötürü hem forum hem de oyun içerisinden ceza alacaksınız. Ortak Nezaket Kuralından 1000 dakika işlem uygulayacağım. Bu durumun tekrarı değil, en ufak benzeri halinde platformdan kalıcı olarak yasaklanacaksınız. İyi eğlenceler.
« Son Düzenleme: 28.08.2021 18:08 Democrituss »