Konu: [31.08.2021 - Hector_Salvo - Joao_Gondros] DM  (Okunma sayısı 146 defa)

#0 - 31.08.2021 14:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @stridey (Joao Gondros) , @Berkay09x (Hector Salvo)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @cosmopolitan (Shaquille Candido) , @nachz (Borja Barranquilla)

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda ve SS'te mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sabah saatlerinde birliğimde bulunan Borja Barranquilla karakteri 40. Blocks birliğinden David McMiler (R10) karakteri ile sözlü tartışma yaşıyor, bunun öncesinde dün de aynı birlikte bulunan Hector Salvo (R10) karakteri ile sözlü tartışmaya giriyor. Ufak bir toplantı ile ara bulmak yerine hood bölgemize gelip birlik üyelerimize, Borja'nın yanında bana(R17) ve Shaquille Candido(R16)'a da ateş açıyorlar. Kendim çatışma bölgesinden kaçtığımdan dolayı hit almıyorum, Shaquille Candido karakteri ise 1-2 hit alıyor.  Basit bir sözlü tartışmanın üzerine bölge basmak ve birliğin üst rütbelilerini vurmak savaş çığırtkanlığından başka bir şey değildir. Kişilerin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 31.08.2021 14:22
Kişiler birlikten uzaklaştırıldı.

#2 - 31.08.2021 14:25
İyi forumlar, şahitliğimi onaylıyorum. Arkadaşların bulunduğu birlikte sürekli bir dm arayışı, sürekli bir silah sıkma merakı bulunmakta. Daha dün akşam ki role kadar kardeş kardeş takılıp şimdi gelip 2 r10 karakterin bir r17, bir r16, bir r15'e sıkması, bu birlikleri savaşa sürüklemekten başka bir şey değil bana göre, çok fazla silah sıkmak, kullanmak istiyorsanız dm sunucularını tercih edebilirsiniz arkadaşlar, iyi roller.   :vice:

#3 - 31.08.2021 14:29
Borja Barranquilla adlı karakter ile kişisel meselem, diğer üyeler ile alakam olsa sadece Borja karakterine odaklanmam, Borja karakeri dün hood bölgemize gelip o kadar insanın içinde Shotgun markalı silahını çıkardı, onu sok dememize rağmen bana serseri ezik gibi laflar kullanarak karakterimi aşağıladı, yani bunca yaşanan olaylardan sonra sıkmamız anormal geliyorsa sizin bileceğiniz iş, maskeli sıktık, kıyafetlerimizi değiştirdik, bilmeniz imkansız, @mertg1925 meta yaparak karakterimi birlikten atıyor, yani bunlar olağan şeyler, tüm herşeyi üstüme atmanın bir anlamı yok, ha bu arada OOC sicilim seni gram alakadar etmez, buraya atmanın bir mantığı yok yani, iyi günler.  :)
« Son Düzenleme: 31.08.2021 16:47 Berkay09x »

#4 - 31.08.2021 14:30
Şahitliğimi onaylıyorum. Arkadaş yaptıklarım için pişman değilim, aklım hala yapamadıklarımda kafasında takılıyor. Umarım caydırıcı cezayı alır artık.

#5 - 31.08.2021 14:33
Borja Barranquilla adlı karakter ile kişisel meselem, diğer üyeler ile alakam olsa sadece Borja karakterine odaklanmam, Borja karakteri ile dün aramızda yaşanan olayları kendi anlatabilir, iyi günler.

Olan durum hakkında bilgimiz var, bu sadece sözlü bir tartışma. Eğer bunun ötesine geçecek bir durumun ssi elinde var ise bunu burada paylaşabilirsin. Sözlü tartışmalar dolayısı ile birisini vurmak mantıklı bir hareket değil, bu savaş çığırtkanlığıdır ve DM arayışıdır. OOC sicilin de göz önünde bulundurduğumuzda DM arayışında olan bir insan olduğun çok belli. Yönetici kararı. :-\

#6 - 31.08.2021 14:34
İyi forumlar, şahitliğimi onaylıyorum. Arkadaşların bulunduğu birlikte sürekli bir dm arayışı, sürekli bir silah sıkma merakı bulunmakta. Daha dün akşam ki role kadar kardeş kardeş takılıp şimdi gelip 2 r10 karakterin bir r17, bir r16, bir r15'e sıkması, bu birlikleri savaşa sürüklemekten başka bir şey değil bana göre, çok fazla silah sıkmak, kullanmak istiyorsanız dm sunucularını tercih edebilirsiniz arkadaşlar, iyi roller.   :vice:
Yanlış düşünce kardeşim DM arayan bir birlik olduğumuzu düşünmüyorum arasaydık size çoktan sıkardık, sıkanlarda birlikten çoktan uzaklaştırıldı kişisel düşüncelerini kendine sakla.  :)

#7 - 31.08.2021 14:36
Borja karakteri ile Hector ic de kişisel olay yaşadıkları için benden de ic de rica etti, ic çok samimi olduğumuz için ona bu konuda yardım ettim. Zaten Borja karakteri ile aramız da sorun olmasa diğer birlik üyelerine de ateş açardık, savunmam bu kadar.

#8 - 31.08.2021 17:39
Her laf dalaşına silah çekeceksek işimiz zor, karakterler cezalandırılacak.