Konu: [27.08.2021 - Stella Russell] OOC Kin, Powergame (Emotesiz işlem), Noob DM.  (Okunma sayısı 247 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.08.2021 01:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Stella Russell @Levin404

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Carla Cruse @eternalz

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.08.2021 23:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Metagaming (OOC kin) | Powergame (Emotesiz işlem) | Noob DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Telsizden gelen davete dayanarak yeni açılan mekan için yola koyuldum. Mekanın önünde arkadaşlarımı gördüm ve selamlaştık, interior içerisinden çıkan; Stella Russell adlı karakter. Sebepsiz bir şekilde iki kere yumruk salladı ve birisi tuttu, hiç bir şey olmamış gibi devam etti. Önceden yaşanan meselelere dayanarak "birliğe karşı" OOC kininin olduğunu düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/kn3xja

Ek açıklamalar(varsa): Not: Şahısın sadece benim ile değil, farklı zamanlarda IC rollerde saçmaladığına şahit oldum. Kanıt olarak ise;
Spoiler: GösterGizle

« Son Düzenleme: 27.08.2021 01:19 skyz »

#1 - 27.08.2021 01:53
Öncelikle selamlar.   O:-)

Şikayette Skyz'ın haklı olduğu kısımlar var, fakat şikayet konusunda ve şikayeti açıklarken birkaç hatasının olduğunu fark ettim. Öncelikle bunlara değinmek istiyorum:

Emotesuz işlem konusunda haklı, bir şey diyemeyeceğim. Fakat küçük bir şey olduğu için ceza verilmesi yerine uyarı almayı yiğelerim. OOC Kin konusuna gelecek olursak; birliğinizle bir sorunum yok, birliğinizdeki birkaç kişiyle(belki de hepsiyle) geçmişte tartıştık, hatta bu olay yinelendi, bir Discord sunucusuna gelip tehditler ve hakaretler savurmuştunuz. Yönetici isteğine göre bunun için bu savunmaya birkaç SS atabilirim, hatta birçok şahitim var. Yine yönetici isteğine göre kişileri etiketleyebilirim. OOC Kin konusunda saçmaladığını düşünüyorum, kini olan kişi ben değil, sen gibi duruyorsun şu anki durumda. IC'de yanımdan geçerken bile "Öğhhk." gibi şeyler yazıyordun. İşin trajikomik kısmı, seninle hiç rolümüz yok... Bir kez bile... Fakat sen gelip hakaret edip, kışkırıtıcı şeyler yazabiliyorsun. Keşke gelip bana karşı rol yapsaydın da, sana karşı rol yapsaydım. İnan bana bunu çok isterdim. Sen hiçbir sebep yokken IC düşman olmaya karar verdin. Benim hakkımdaki OOC düşüncelerini IC'e yansıttın, hiçbir sebep yokken. Bunu şöyle bir düşününce kinli olan kişi sen çıkıyorsun Skyz'cığım.

Ek olarak; şikayet konusuna eklediğin bir diğer eklemeye şöyle bir savunma yapabilirim;

Yaptığım şey yanlış bir şey, bunun ben de farkındayım. Bunu bir arkadaşıma karşı yazmıştım, eğer arkadaşım rahatsız olsaydı kendisi şikayet açardı. Ki, yanlış hatırlamıyorsam bu yazdıklarıma IC kanal olan T chatten o da karşılık vermişti. (/pm'de olabilir, yanlış hatırlıyor olabilirim.) Yani benim yaptığım rollerin saçmalığına sen karar veremezsin, çünkü benimle hiç rol yapmayı denemedin, direkt olarak düşman olmayı seçtin Skyz. Umarım şikayet gönlünce sonuçlanır, birliğin de, senin gibi umrumda değil Skyz.  :D

#2 - 27.08.2021 02:29
Öncelikle hızlı bir şekilde savunma yaptığın için teşekkürler. "Öğhkk" konusunda bir kanıtın var ise şikayet açabilirsin. Ayriyetten IC'den o şekilde konuşman sana kalmış bir bakış açısı, saygı duyuyorum. OOC kin konusunda ise; bu zamana kadar bana bir şey yapmayan kimseye OOC kin beslemedim, böyle bir düşüncem de şuan da yok. Video'da sana açtığım şikayetin kanıtı gözüküyor, uyarı veya ceza alman görevli olan adminin insiyatifine kalmış bir şey. Bundan sonra farklı bir ileti atmayacağım, savunman için tekrardan teşekkürler. Yetkili kararı.

#3 - 27.08.2021 02:38
Nezih bir ek açıklama yaptığın için teşekkür ederim, uyarı almayı daha uygun görüyorum.

İyi roller. :sampanya:

#4 - 27.08.2021 10:58
Videodaki ihlalden cezalandırılacak. Diğer ekran görüntüsü kırpılmış olduğu için geçerli değil.