Konu: [26.08.2021] Ximena_Salvatrucha/RK  (Okunma sayısı 163 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.08.2021 19:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ximena_Salvatrucha @doguhan1834
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Thedore Lyndon @meriawam

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26/08/2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Revengi Kill
Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş 11:17 tarihinde vuruluyor ve 17:31 saatlerinde baş veren çatışmada silah sıkıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 26.08.2021 19:56
Merhaba arkadaşım.
Şikayet üstüne şikayet açıyorsunuz, siz herhalde insanlar hatalarını anlasın diye değil ceza alsın diye. Hoşunuza gidiyor belli ki.

"HARD DM"ci olmadığım için birisini vurunca veya birisi tarafından vurulunca SS almıyorum, video almıyorum. Saate bakmak veya SS almak o anlık çatışma telaşı ile aklıma bile gelmedi, vuruldum yaralı rolü bitti, arada dağlar kadar fark yok sanırım değil mi? Kaba taslak hesap yaptım ve SS olmadığı için dedim ki ortalama olarak bitmiştir sanırsam, çünkü sabah saatlerinde oldu dedim. Savunmam bu kadar.

#2 - 26.08.2021 20:10
Selamlar, iyi forumlar dilerim. Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 26.08.2021 20:25
Merhaba arkadaşım.
Şikayet üstüne şikayet açıyorsunuz, siz herhalde insanlar hatalarını anlasın diye değil ceza alsın diye. Hoşunuza gidiyor belli ki.

"HARD DM"ci olmadığım için birisini vurunca veya birisi tarafından vurulunca SS almıyorum, video almıyorum. Saate bakmak veya SS almak o anlık çatışma telaşı ile aklıma bile gelmedi, vuruldum yaralı rolü bitti, arada dağlar kadar fark yok sanırım değil mi? Kaba taslak hesap yaptım ve SS olmadığı için dedim ki ortalama olarak bitmiştir sanırsam, çünkü sabah saatlerinde oldu dedim. Savunmam bu kadar.
Eğer sabah bir olaya girdiysen bunu hesaplamak sana düşer.

#4 - 27.08.2021 10:48
Ximena_Salvatrucha cezalandırılacak. Eğer savaş vb. durumlar içerisindeyseniz ve vurulduysanız, vurulduğunuz saatin takibini yapmalısınız.