Konu: Declan Ferdinand - Multiaccount şikayeti  (Okunma sayısı 105 defa)

#0 - 25.08.2021 01:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Declan Ferdinand @akaLucretius

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
13-) MULTIACCOUNT

Vice platformu üzerinde oyun ve forum hesabı olarak her hesabın tek bir kullanıcısı olmalıdır. Forum ve oyun hesaplarını birden fazla kişi kullanamaz. Hesaplarınızı bir başkasına devredemez, aktif bir oyun hesabınız varken yeni bir hesap oluşturamazsınız. Forum hesabınız yasaklandığı zaman SAMP üzerindeki hesabınızda benzer şekilde yasaklanacaktır. Platform olarak oyun ve forum şifrelerinizin yeterli şekilde güvenliğinizi sağladığımızı belirterek, oyun ve forum hesaplarınızın güvenliğinin size ait olduğunu unutmamalısınız.

Alıntı
— Aynı ağ üzerinden bağlanan kişiler, ticket yoluyla bunu bildirerek onay geldiği taktirde giriş yapabilirler. Aksi taktirde çoklu hesap kullanımından yaptırım uygulanır.
— Çaldırılan hesapların sizlerin sorumluluğu olduğunu unutmayın.
— Aynı adres üzerinden iki ya da üç kişi katılım sağlayacaksa, ticket üzerinden yetkililere bunu bildirmelisiniz.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu akşam bana bir şikayet açıldı, 6 lvl olmasından dolayı şüphelendim Kasparov tanıtımını inceledim ve kişinin daha öncesinde defalarca platformdan banlandığını ve tekrardan hesap oluşturduğunu fark ettim, multi account yaptığı için şikayet oluşturma kararı aldım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Hesabın 6 gün önce açıldığının kanıtı, 19.08.2021

forum profil linki; https://www.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;u=23408
Kişinin daha öncesinde platformdan defalarca uzaklaştırıldığının kanıtları;

En sonunda profil fotosundan gözüktüğü gibi forum banı yemiş şimdi ise tekrardan platformda, aynı şeyleri tekrarlayacağına eminim.

Ek açıklamalar(varsa): Aynı şeyleri tekrarlayacağına eminim, kişinin platformdan uzaklaştırılmasını istiyorum.

#1 - 25.08.2021 05:06
Başka bir hesap kullanmadığım için Multiaccount sayılmaz tek bir hesap kullanıyorum ve geçmişte ne yaşadıysam seni gram ilgilendirmez tekrarı olursa yine uzaklaştırırlar.

#2 - 25.08.2021 11:00
Yeni hesapla devam edebilir, sorun yok.

@akaLucretius forumdaki üslubunuza dikkat etmelisiniz, bu konuda uyarı puanı verilecek.