Konu: [21.08.2021] Elena Victoria - @ceto2741  (Okunma sayısı 110 defa)

#0 - 22.08.2021 09:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Elena Victoria @ceto2741

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ludovic Montierth @GoldenPasa

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: T: 21.08.2021 S: 21.42 - 21.53

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
FearRP, PowerGaming, Türkçe Terim

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, öncelikle şahıs ile hırsızlık ihbarı bölgesinden kaçtığına dair bir telsiz anonsu geçilmesi üzerine ve bir süre takip edilmesi üzerine görüş kaybı yaşandığı sırada bizim görüşümüze girmesiyle kovalamacaya başladık. Bir süre kovalamaca sürdü, kendi kötü araç sürüşü sebebiyle sürekli olarak spin atıyordu ve haliyle onun yolunu bloklamam için bir zemin hazırlamış oluyordu. Aracı zaten hasarlıydı, onun gitmesini engelledim bir süre boyunca. Sonrasında, stadyum bölgesinde aracı pasif hale geldi ve araçtan inip chicken run yaparak kaçmaya başladı. Bir şekilde etkisiz hale getirdik, kelepçeleme, üst arama işlemleri vesaire, halledilirken polislere hakaret etmeye başladı. (SS-1) Klasik bir suçlu, hakaret edebilir mantığıyla düşündük ancak bunu abartıp karşısındaki kişinin bir polis memuru olduğunu unutması canımızı sıktı. Sevk işlemlerini yaparken yolda basit bir kaza gerçekleştirdik. Kazanın sonrasında, yolumuza devam ederken polislere yine aynı şekilde hakaret içeren sözcükler kurmayı sürdürdü. Yönetmiş olduğum karakter birkaç gündür, sinirli ve gergin. Haliyle olayda da gerildi ve suçlu konumundaki kişi kendisine hakaret edip gülerek dalga geçti, o da tepki gösterdi. (SS-2 / Elimde ekran görüntüsü olmadığı için chatlog) Daha sonrasında, Fear RP yapmamayı sürdürdü.(SS-3) Departmana getirdiğimde, garaj kapısının önünde aracımdan inerek yumruk atma emotesi attım (SS-4 / Yine aynı durum) ve hiçbir şey olmamış gibi dalga geçmeye, gülmeye devam etti. Departman garajına girdik, aynı şekilde dalga geçtiği için araçtan indirirken bir tane daha yumruk indirdim. (SS-5) Ama bana göre saçma bir tepki aldım. Eklemek istediği bir şey olursa @GoldenPasa ekleme yapabilir. Teşekkürler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
SS-1 )
Spoiler: GösterGizle

SS-2)

SS-3)

SS-4)

SS-5)

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 22.08.2021 13:06 only rhyme »

#1 - 22.08.2021 13:01
      Ben Ludovic Montierth .
  Şahitliğimi onaylıyorum. Hiç bir oyuncu polis tutukladığı halde korku rolü olmasa bile polisin kurallarına uymak zorundadır. Bu bir gerçektir.
  Arkadaşı PM'den uyarmama rağmen PM kapatıyor. Bu durum beni rahatsız etti.
  Ekstra olarak *bedevi*. Türkçe terim kullandığı için ekstra ceza almasını VICE yetkililerine gerekeni arz ediyorum. Oyuncu kuralları hiçe sayarak oyununa devam etti.
  Yüzüne yediği iki yumrukta sadece gülerek rolü es geçti. PM kapatması kışkırtmaya yönelik bir harekettir.
   Elbette polise karşı küfür edebilir tartışabilir ancak dozunu tutması gerekiyordu. Biz bu rolde keyif almaktansa daha çok içimiz buruk ve sıkıntılı bir gece geçirmiştik.

Attığım fotoğrafta da görülüyor. Arkadaşı uyarıyorum, ardından bana cevap verip PM kapatıyor.
    Kimsenin yaptığı role göre rolünü bozmamalısın. Karşıya örnek oyuncu olmalısın ki rolü bilmeyen oyuncu olsa bile seni örnek alıp rolünü oturtmalıdır.
 Toparlamak gerekirse arkadaş dayak yediği halde PG, polislere karşı FearRP, kullandığı *bedevi* kelimesinden Türkçe terim ihlallerini işlemiştir. Gereğini VICE yetkililerine tekrardan ivedilikle arz ediyorum..

#2 - 22.08.2021 22:49
Yüzüne yumruk indirir emotesi kullandıktan sonra do üzerinden indirmedi emotesini yumruk atmış süsü yani binevi fake attı olarak anladım ve bu yüzden tepki vermedim orda artı olarak dozumu yüksek tutmadım sadece rolümü bölüp pmden yazmanı istemedim o yüzden pm kapattım bunda kışkırtılacak birşey yok tamam o son yumrukta olabilir farketmedim fakat birinci yumruktan sonra do dan indirmedi emotesi kullanman yanlış anlaşıldı ayrıca benim size küfür etmem ic birşey ve dozumu kaçırmadım olabilecek birşey o sırada tutuklandım ve agresiftim bo*unu çıkarmadan küfür ettim.

#3 - 23.08.2021 01:42
Yüzüne yumruk indirir emotesi kullandıktan sonra do üzerinden indirmedi emotesini yumruk atmış süsü yani binevi fake attı olarak anladım ve bu yüzden tepki vermedim orda artı olarak dozumu yüksek tutmadım sadece rolümü bölüp pmden yazmanı istemedim o yüzden pm kapattım bunda kışkırtılacak birşey yok tamam o son yumrukta olabilir farketmedim fakat birinci yumruktan sonra do dan indirmedi emotesi kullanman yanlış anlaşıldı ayrıca benim size küfür etmem ic birşey ve dozumu kaçırmadım olabilecek birşey o sırada tutuklandım ve agresiftim bo*unu çıkarmadan küfür ettim.
Kapıyı açar emotesi verdiğimde araçtan indin, chatlogda da seni araca geri bindirdiğim gözüküyor. Aynı zamanda, atmış olduğum bir emote sonrasında neden /do'dan indirmedi olarak bir şey yazayım ki? Peki ya sonrasında attığım yumruk? 'Aığh' diyip gülerek geçiştirmen saçma değil mi sence de?

#4 - 24.08.2021 18:44
Şikayet incelendi.

@ceto2741  Kurallarda da belirtildiği üzerde VCPD üyeleri tarafından tutuklandıktan sonra Fear RP yapmalısınız. Tutuklanma rolü başta olmak üzere departmana dönüşte birden çok kez bu kural ihlal edilmiş.

Elena Victoria karakterine Fear RP sebebiyle ceza verilecek.