Ben
Ludovic Montierth .
Şahitliğimi onaylıyorum. Hiç bir oyuncu polis tutukladığı halde korku rolü olmasa bile polisin kurallarına uymak zorundadır. Bu bir gerçektir.
Arkadaşı PM'den uyarmama rağmen PM kapatıyor. Bu durum beni rahatsız etti.
Ekstra olarak *bedevi*. Türkçe terim kullandığı için ekstra ceza almasını VICE yetkililerine gerekeni arz ediyorum. Oyuncu kuralları hiçe sayarak oyununa devam etti.
Yüzüne yediği iki yumrukta sadece gülerek rolü es geçti. PM kapatması kışkırtmaya yönelik bir harekettir.
Elbette polise karşı küfür edebilir tartışabilir ancak dozunu tutması gerekiyordu. Biz bu rolde keyif almaktansa daha çok içimiz buruk ve sıkıntılı bir gece geçirmiştik.
Attığım fotoğrafta da görülüyor. Arkadaşı uyarıyorum, ardından bana cevap verip PM kapatıyor.
Kimsenin yaptığı role göre rolünü bozmamalısın. Karşıya örnek oyuncu olmalısın ki rolü bilmeyen oyuncu olsa bile seni örnek alıp rolünü oturtmalıdır. Toparlamak gerekirse arkadaş dayak yediği halde PG, polislere karşı FearRP, kullandığı *bedevi* kelimesinden Türkçe terim ihlallerini işlemiştir. Gereğini VICE yetkililerine tekrardan ivedilikle arz ediyorum..