Konu: Lui Albertos - Aktif rolde /q + Troll  (Okunma sayısı 88 defa)

#0 - 22.08.2021 18:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lui_Albertos @feritafan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17:43 22.08.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

TROLLİNG

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yukarda yazmış olduğum saatte taksicilik mesleği yapıyordum, Lui Albertos adlı kişiye rastladım yol kenarında bekliyordu. Taksi lazım mı diye sordum, biraz bekledikten sonra onayladı, cebimde fazla param yok dedi ben de ücret almadan götüreceğimi, yardım edeceğimi söyledim. Kendisi G tuşu yerine F tuşuna bastı ve beni araçtan attı araçtan inince paydos oldu ve araç gitti. Durumu /b den kişiye açıklarken kişi dalga geçer gibi "Adamım aracın nerede.." dedi ve /q attı. Böyle bir hatayı herkes yapabilir sorun yok ama şahsın özür dilemek yerine direkt oyundan çıkış sağlaması ve çıkmadan yazdığı söz resmen troll yaptığını belli ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını diliyorum.

#1 - 22.08.2021 18:38
gta 5 den geldigim için f ye bastım alıskanlık ve alaycı bir tavır ile cevaplamadım adamın aracı f ile respawn oldugu için role ıc olarak aracını bir yeremi bıraktın gibisinden cevap vermek istedim ve kendisi biraz alıngan galiba bu şekilde bir şikayet olusturmus rolüme cevap verseydi zaten özür dilicektim sunucuya yeni giriş yaptım ve yüklü olan bir modu silme amacıyla oyundan cıkıp relog attım kendisi rol esnasında yolun ortasında durdugu için role tepki vermicegini düşündügüm için kaldırımda relog attım daha yeni sunucuya girdim....

#2 - 22.08.2021 19:13
Modu kaldırmak rolün tam ortasında mı aklına geliyor? Diyelim ki geldi, bunu /pm den veya /b den belirtmen gerekiyor çünkü bir rolün ortasındasın. Dediğine göre ben cevap vermemişim, ben orada sana /b den olayı açıklıyorum, /rapor atıyorum ki taxi aracı respawnlansın rolümüze devam edelim. Sen tüm bunlar olurken resmen dalga geçer gibi sonuna 3 nokta koyup " Adamım aracın nerede..." yazıp oyundan çıkıyorsun. Karşındaki kişinin bu hareketten yaptığın bu rolden ne anlamasını beklersin? Özür dileyip hatanı kabul etsen yine sorun yok, hala gelmiş burada bana laf atıp kendini haklı gösteriyorsun. Yetkili kararını bekleyelim.  :vice:

#3 - 22.08.2021 19:19
dostum gerçekten 3 noktaya takılıyorsun chatte güzel dursun diye yapıyorum :D baska sorunların varsa bana mı patladın acaba /b den bile cevap veremedim cünkü /ooc yazdım o kadar zaman sonra girdigim için unutmusum 25 yaşındayım 6 yıl geçti aradan bu benim eksigimdir ki araştırdım suan....bunun için sikayette troll demen bile beni üzdü cünkü cok içerledim yıllardır rol yaparım trollden ilk defa acıldı hakkımda ne diyim eger ortada adminlerin görecegi bir hata varsa ben zaten susuyorum daha fazla cevap da yazmayacagım saygılarımla.

#4 - 22.08.2021 19:24
3 nokta sadece olayın diğer tarafı böyle birşeyin üzerine öyle yazınca insan dalga geçiyormuşsun gibi algılıyor çok normal olarak. Sunucuya girmeden önce yada role girmeden önce komutlara rehberlerden bakman ve böyle temel komutları bilmen gerekirdi, /b yi bilmiyorsan /pm i kullanabilirdin. Onu da bilmiyorsan bir mod için rolün ortasında oyundan çıkmaz bitirip öyle çıkardın. Ben şikayeti açarken orada rahat 20 dakika kadar bekledim ve ara ara /id den gelip gelmediğine baktım. Ne ses var ne seda, relog dediğin olay max 2 dakika sürer. Kimseye patladığım yok ben güzel güzel taksicilik rolü yapıyordum sen geldin tüm rolü baltaladın üstüne üstlük özür dilesen, hatanı kabul etsen inan anlayışla karşılarım ama sen hala bana alıngan, sinirli diyerek laf atıyorsun kendini haklı gösteriyorsun. Söz yetkililerde.

#5 - 24.08.2021 17:41
Ekran görüntüleri net değil, olay da büyük değil.

@feritafan fonksiyonları vs. tekrar gözden geçirin.