Konu: Antonio Bonucci dokunulmazlık ihlali.  (Okunma sayısı 157 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.08.2021 10:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Antonio Bonucci @sCiEnLy_V2

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23/08/2021 15:37

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Dokunulmazlık kural ihlali

Alıntı
24-) MESLEK ÇALIŞANLARINA KARŞI ROLLER

Taksicilik, tamircilik, taşımacılık gibi meslek çalışanlarına, aynı zamanda PD ve ASGH çalışanlarına çağrı üzerinden bir noktaya çekip pusu kurmak, gasp etmek, yasaklı roller arasındadır. Aynı zamanda meslek yapan kişilere(Balık, Taksicilik, Trucker) herhangi bir illegal rol yapılamaz.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Pizzacılık yaparken takip etmeye başladı ve ateş ederek yaralıya düşürdü dokunulmazlık kural ihlali yaptı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

ek 1
Spoiler: GösterGizle

ek 2

ek 3

ek 4

Ek açıklamalar(varsa): Gereken cezayı almalarını talep ediyorum.

Antonio Bonucci dokunulmazlık ihlali.

#1 - 24.08.2021 13:07
Arkadaşımızın zaten bir Faggiosu olduğunu biliyordum, O anlık heyecan ile pizzacı motoru olduğunu tahmin edemedim. Kusura bakmayın. Zaten PM'dende gerekeni söyledim. Böyle bir durum söz konusu ise rolü delleyebiliriz dedim. Fakat şahıs o kadar OOC kin beslemiş ki, sadece jail yememi istiyor. Tekrardan diyorum şahısın zaten bir faggiosu vardı. O anda pizzacı motoru olduğunu düşünemedim.

Gerekli Kanıtlar;

Ek olarak, bana pizzacılık yaptığını PM'den söyledim diyor. Fakat ben böyle bir PM almadım. Pizzacılık yapıyorum diye PM attıysa buraya atabilirse iyi olur.

#2 - 24.08.2021 13:34
Kankam 10 dakikadır takip ediyorsun arkamdan hiç arkadaki pizza kutusu görümüyorsan o da senin hatan.
Bu durumda OOC kin yok zaten gelip sizin discord'da sohbette edip bu olayları takmadığımızı söyledik, baktınız siz hata yaptınız bizi hemende discordunuzdan banladınız.
Bu durumda kim OOC kin belirlemiş o zaman.

#3 - 24.08.2021 13:49
Kankam 10 dakikadır takip ediyorsun arkamdan hiç arkadaki pizza kutusu görümüyorsan o da senin hatan.
Bu durumda OOC kin yok zaten gelip sizin discord'da sohbette edip bu olayları takmadığımızı söyledik, baktınız siz hata yaptınız bizi hemende discordunuzdan banladınız.
Bu durumda kim OOC kin belirlemiş o zaman.

PALA YAKUP kardeşimiz özelden neden şikayeti geri çekmedin dedi. Daha cevap veremeden kendisi bana engel attı. Ayrıca biz sizi banlamadan siz çıkmışdınız. OOC kini yapan sizlersiniz. Ben şikayeti vesaire geri çekmiştim. IC hüsümetde bitmişti. Fakat sen tekrardan şikayet açınca bende geri çekmek istemedim. Olay bundan ibaret.

#4 - 25.08.2021 10:54
Şikayet incelendi.

Kurallarımız bu konuda net, Antonio Bonucci Güvenli Bölge İhlali sebebiyle ceza alacak.

@sCiEnLy_V2 @fero2828 @yakup rolde yaşanan sorunları OOC'ye döküp birbirinize devamlı şikayet açmayın.