Konu: 17.08.2021 Retarded RP / Bryan Williams  (Okunma sayısı 134 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.08.2021 17:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bryan_Williams @süslüpeker

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.08.2021 17:21

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Retarded RP

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yolda yürürken Bryan karakteri geldi, hiçbir rol geçmişimiz yokken, hiçbir şey yapmamışken bana sebepsiz bir şekilde küfür etti. Retarded kapsamında cezalandırılmasını talep ediyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Lütfen uyarı verilmesin, adamın OOC sicili kabarık, niyeti belli. VCRP'in rol profilini düşürmek. Teşekkür ederim.

#1 - 18.08.2021 11:04
Rol geçmişimiz var, bir barda kavga etmiştik ve ic şekilde birbirimizin yüzünü net gördük.İc'de yaşanılan kavga rollerine sinirlenip ooc bir şekilde çirkinleşme bence alt tarafı bir oyun ve sende biliyorsunki seninle rol geçmişimiz var. Keşke sslerini alsaydı ve senin bu şekilde ooc bir davranışta bulunmana engel olsaydım.Bu durumdan ceza almak istemiyorum karakterlerin bir geçmişi var.

#2 - 18.08.2021 19:52
Daha önce Bryan karakteri ile karşılaşmadım, yalan söylediğini ikimizde biliyoruz. Ayrıca ekran görüntünde yok, yönetimi kandırmaya çalışıyorsun fakat benim ekran görüntüm var.

Gerçekleşltirilen ihlal belli ve kanıtlı, rol geçmişimiz yok. Cezalandırılmasını rica ediyorum.

#3 - 19.08.2021 12:02
Kanka tüm yalanları sayıyorsun iic de yaşadığımız kavgayı ooc ye vurma, peki yönetim geçmişte bir kavga yaşamadığımızı nerden biliyor? Ben tüm kavgaların sslerini alamam ve Retarded RP falan yok.Ben daha fazla konuşmak istemiyorum iyi forumlar

#4 - 19.08.2021 17:22
Kişiyle rol geçmişimiz yok, yetkili kararı. Fakat adamın niyeti belli, VC'nin rol seviyesini düşürmek.

#5 - 23.08.2021 01:16
Şikayet incelendi.

Savunma yetersiz. Kişiyi direkt görünce küfür edip kaçamazsınız. Kişi cezalandırılacak.

Şikayet Kapatıldı.