Konu: Mağduriyet  (Okunma sayısı 235 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.08.2021 02:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Reyes_Guerrero @Misterio' -  Dominic_Diaz @Kemal023 -  Maske_23713

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jack Mujushi

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.08.2021 - 22:00 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yolda premier model aracım ile giderken Jack Mujushi isimli karakterin tek başına yerde yattığını görüp bir brawl rolü yaşadığını düşünerek etrafta kimsenin olmaması ile birlikte arabamı durdurup yardım rolüne girdim. Bunun ardından yolun yanındaki aracımın çalınması ve peşi sıra   gelen siyah kamyonetteki arkadaşların ateş açmasıyla-bu süreçte silah bile çekmedim çünkü gelenlerin yaralı durumdaki adamın arkadaşı falan olduğu için yanımızda durduğunu düşündüm-yaralı duruma düştüm ve elime uzi model silahım geldi. Bu olayın hemen ardından olay yerine gelen polis rolündeki arkadaşlar yaralı durumdayken elimde görünen silaha el koydular-Rolde yeni sayılan bir oyuncuyum o yüzden burada rolü ooc bölüp durumu söyleyebileceğimi bilmiyordum-
ve gözaltına aldılar. Orada bir kaç kişiye sormam sonucunda bu durumun dışında olmamdan kaynaklı bir kural ihlali olabileceği ve silah iadesi ile sicil kaydı temizlemesi olabilme durumu olduğu söylendi.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Bunlar Jack Mujushi isimli karakteri oynayan arkadaşın aldığı ss'ler olay esnasında silah çekmediğimi gösteriyor.

Bu da yaralı duruma düştüğüm sırada aldığım hasar tablosunun ss'i. Tablodaki Jason Bright isimli karakterin olayla bir ilgisi yoktur.

Ek açıklamalar(varsa): Yanlış anlaşılmak istemem amacım birilerini şikayet etmek değil tamamen durumdaki mağduriyeti belirmektir ve eğer mümkünse silah iadesi ve sicil temizliği talep etmektir.

#1 - 19.08.2021 05:23
Ateş ettiğime dair bir kanıt yok, şikayete beni koymanızı anlamadım.

#2 - 19.08.2021 05:33
Arkadaş sanırım aktif çatışmada arada kaynamış, silah iadesi olursa güzel olur.

#3 - 19.08.2021 15:19
Öncelikle merhabalar arkdaş galiba yeni başlamış role, şahıs rk lı ve elinde sopa ile sokağıma geliyor ve dedik o sopa ne bizimi dövücen felan oda dedik sopayı at bir yere oda atmadı arkadaşı ile bize salırdılar zaten bir rk ihlali yapıyorlar bizde gitik vurduk bu seferde aracımızı bunun düşmeyen arkadaşı çalmış kırmızı templa bizde gitik orda bizi döven şahısa sıktık saçma bu zaten pompalı mermisinin mermisi her yere dağılıyor aracımızı çalan adamda vardı dövüşte öyle oldu dmlik bir durum yok yani iy roller dilerim.   

#4 - 19.08.2021 18:55
 Merhabalar sanırım beni başkası ile karıştırdınız bahsettiğiniz olayda ben sadece aranızda rol dönen arkadaşı yolda buldum öncesinde olan olaylarda bulunmadığım için o kısımla ilgili yorum da yapamadım. Yolda role girdiğim arkadaş rk lı olduğu için-Civarda kimse de yoktu o esnada-yardım etme rolüne girdim bir şekilde orada rklı duruma düşürülerek jaile gittim.  Yukarı da da belirttiğim gibi sadece orada görülen olay esnasında yanlış bir durumdan ötürü silahımı kaybettiğim ve sicilimin bozulması durumunu açıklamak istedim en son kısımda da belirttiğim gibi amacım hiç bir oyuncuyu şikayet etmek değil sadece durumumu belirtmek ve mümkünse silah iadem ile sicilimin temizliğimin sağlanmasıdır. Hepinize iyi oyunlar dilerim.

#5 - 23.08.2021 01:20
Şikayet incelendi.

Ekran görüntülerine ve savunmaya bakıldığında Ekran görüntülerinde ki suçlamaları karşılayacak her hangi bir savunma gözükmüyor.
Kişiler cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.