Konu: Dolandırıcılık.  (Okunma sayısı 545 defa)

#0 - 27.07.2021 19:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rakheem Poole/ @babycuhhrip

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SSler de mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Dolandırıcılık.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, iyi forumlar. Bundan iki ay öncesine kadar, Self Control güncellemesinden önce tüm hood onaylı birliklere sevkiyat yapılacağı söyleniyordu. 30 ak 30 deagle silahı getirildi. Bu arkadaş önceden bizim birlikteydi, bana ak47 model bir silah ayarlayabileceğini ve buna 600.000 fiyat verdi. Ben de bu parayı verdim. Fakat arkadaş parayı aldıktan sonra, sevkiyat inince de hem birlikten çıktı. Hem de her yerden beni engelledi. Kendisine ulaşamadım ulaşsam bile getireceğim demesine rağmen hala getirmedi. Aldığım ssler baya eski olabilir. Kendisi beni sürekli olarak oyaladığı için şikayet konusun da biraz geciktim. En son da beni discorddan engellediği için, şikayet yoluna başvurdum. Oyun içi PM yolu ile ulaşmayı da denedim ama kendisi sürekli olarak bana pm kapattı. Gerekli cezayı almasını talep ediyorum. Aldığım ssler yaklaşık bir ay öncesinde çekildi. Kendisi beni oyaladağı için ne kadar konuşmaya çalışsam görmezden geldiği için şikayet biraz gecikti diyebilirim. Kendisine fırsatta verdim getirmesi için, ama o dinlemedi. Görmemezlikten geldi, söyleyeceklerim bu kadar. İyi forumlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Burada parayı verdiğiminin ssi var.

Burada da Discord üzerinden sana bulacağım. Parayı öncen verme gibi bir şansın var mı tarzında cümleler kuruyor.

Burada da beni Discord üzerinden engellediğinin ssi var.

Ek açıklamalar(varsa): Ssler de hem oyalandığım için hem de kanıtları bulmakta biraz zorluk çektiğim için şikayet gecikmiş olabilir. Kusura bakmayın. İyi forumlar.

#1 - 27.07.2021 21:37
Merhabalar, uzun uzun savunma yapmak isterdim. Fakat Şikayet Kurallarında okuduğum bilgiye göre, bir hafta sonrasında şikayet açılmıyormuş, değerlendirilmiyormuş. Forum Görevlisi savunma yapmamı isterse, yapabilirim. İyi forumlar.

Spoiler: GösterGizle
OYUNCU ŞİKAYETİ GEREKSİNİMLERİ

> Şablona göre açılmayan şikayetler değerlendirilmeden reddedilir. Konu başlıkları şikayette bulunduğunuz karakter Ad Soyad şeklinde olmalıdır.
> Kural ihlalinin yaşandığı günden bir hafta sonrasına kadar zaman aşımı süresi vardır. Bu bir haftalık sürecin dışarısına çıkıldığı durumlarda zaman aşımı sebebiyle şikayet değerlendirilmez.
> Oluşturduğunuz şikayeti geri çekebilirsiniz ancak geri çektiğiniz şikayeti tekrar oluşturamazsınız.
> Şikayet açtığınız kişi ya da kişilerden hiçbir şekilde talepte bulunamazsınız. (Bakiye, malvarlık vs)

#2 - 29.07.2021 15:13
Senin de bu anı bekleyip oyaladığın belli, bir şey demiyorum. Yetkili kararı. İyi forumlar.

#3 - 05.08.2021 14:39
Şikayet aktifliğini sürdürüyor.

#4 - 22.08.2021 13:43
@babycuhhrip Savunmanızı bekliyorum. 24 saat içerisinde yapın.

#5 - 23.08.2021 15:27
@Stance  24 saat geçti sanırım, arkadaş savunma yapmaya niyetli değil galiba, sonuçlayabilirsiniz. Teşekkürler, iyi forumlar. İyi günler.

#6 - 24.08.2021 18:59
Şikayet incelendi.

@babycuhhrip Adez_McClean Dolandırıcılık sebebiyle yasaklanancak, aktarım yapıldıysa ilgili tüm hesaplar yasaklanacak.

@MrJoe silah satış kuralını ihlal ettiğiniz için para iadesi yapılmayacak, bu konuda ticket veya mesaj göndermeyelim.