Konu: Maske 22215 - Maske 15772 - Maske 22370 / DM  (Okunma sayısı 232 defa)

#10 - 16.08.2021 17:25
Birliğinizin lideri ile konuşurken Hoover ile role girmek istemiyoruz diyordu, o zaman üyelerinize sahip çıkın? Bu olaylar olduğunda hoodumuz yeni gitmişti ve rollerimiz bir süreliğine devam ediyordu. Bunu fırsat bilen üyelerin bize ateş etti. Sonra düşünce neden şikayet açma isteğiniz geldi?

#11 - 16.08.2021 17:30
Spoiler: GösterGizle

Üyeleriniz mahallemize hood gittiğinden itibaren Uzi ile Drive By kalkıyor, biz de bunun karşılığında onların üyelerine ateş ettik.
Fotoğrafı kırpıp atmışsınız, bunlar kayıt olarak sayılmıyor diye biliyorum. Adınıza açılmış iki tane daha DM şikayeti var, her şey ortada gibi.
Ona da gerekli savunmamı yaptım zaten, ateş açıp düşünce açıkçası içerliyorsunuz. Lütfen böyle olmayın, ssi fotoğraf üzerinden kırpıp kaydettiğim için sadece kesilmiş bulunuyor, şöyle gösterebilirim.

Açıkcası beni düşüremediniz kanka, her seferinde mahalleden ayrıldığımda ya baskın oluyor ya da başka bir şey, olayı kim yaptı diye sorunca hep sizin isminiz çıkıyor ortaya, sunucuya dm için geliyorsanız en azından başka birine dm atın ne diyeyim yani bro, cidden sıktı.
Hem geliyorsun rollerimiz bir süreliğine devam ederken bize sıkıyorsun, yani üyen. Sen üyeni kontrol altına almak zorundasın, ben onun El Corona'dan olduğunu biliyorsam, karşılık verebilirim. Hoodumuz varken de kavgaya girmiştik zaten.

Ortada bir dmlik durum yok, bunun için zaten bugün jail yedim. Bir ihlal göremiyorum. Rollerimizin devam ettiğinin sside elimde var zaten, inanmıyorsan sana şu an atabilirim. Hem sıkıyorsunuz üstüne şikayet açıyorsunuz. Buna karşılık verdiğinizin ssleri de var, shotgun ile bize sıktınız?

« Son Düzenleme: 16.08.2021 17:35 Thomp »

#12 - 16.08.2021 17:44
Burada DM atan ne biziz, ne de başka birisi misterio. En fazla üç kere vuruldunuz, hepsi de sizin IC yaptığınız roller ile alakalı. IC'de sokakta saygınlığı olan birisi alttan almaya az da olsa çalışıyor, yani çalışıyordu. Fakat olayı alevlendiren kişiler diğer üyeler. Bu yüzden, sizinle birçok kez çatıştık, hepsi de sergilediğiniz hareketlerin karşılığıydı. Hepsi ne kadar öyle olsa da, bu da öyle. Çatışmada ben vardım, doğrudur, fakat silahım yoktu, istesem de size sıkamazdım, sıkmadım da. Şikayete neden beni eklediniz ona pek anlam veremedim, sadece bölgede bulunduğum için mi?

#13 - 17.08.2021 03:38
Alıntı
Merhaba. Şikayet detaylıca incelendi. Birliğiniz kapatıldığı halde illegal rollerinize(?) devam edip, gereksiz bir şekilde agresiflik sergileyip, polisleri sırf durdurdu bahanesi ile ateş açmanız tamamen ihlal. Ek olarak bu olay tek seferlik yaşanmıyor. Bundan ötürü;

Maske_15772, Maske_22370 - Marshall_Rosenberg, Jayvion_Watkins karakterleri yasaklandı.

İlgili şikayetler :
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=114633.0
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=114635.0
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=114617.0

« Son Düzenleme: 17.08.2021 03:40 Lia »