Selamlar, savunmayı biraz geç attım kusura bakmayın. Konuya hemen şöyle girmek istiyorum. Gece saatlerinde Maeve_Weiss ve Carla_Cruse karakterleri ile, Sultan ile turluyorduk. Kasaba taraflarında gezinirken, yol kenarında Yutaro_Kato karakterini gördük. Yaklaştık, yolda kaldığını düşünüp atlamasını söyledik. "Yutaro_Kato" karakteri bizim ile diyalog kurmaya başladı, araca ihtiyacı olduklarını, aracı onlara vermemiz gerektiğini söyledi. O sırada IC olarak bir savaşın olduğundan haberimiz yoktu, "Kato" karakteri söylediğinde haberimiz oldu, kendilerinin kiminle de savaştıkları hakkında bir bilgimiz yoktu. "Yutaro_Kato" karakteri ile rolde konuşarak anlaşmaya başladığımız sırada diğer arkadaş arkadan gelip bir anda bağırmaya başladı, ardından silahını çekti, gereksiz bir şekilde bize karşı agresif bir rol sergiledi. Kendisinin de söylediği gibi birliğimizi yeni açtığımız için "10 gün illegal yapma yasağımız" bulunuyor. Bu yüzden role fazla yanıt vermek istemedik. Her şeye rağmen bize karşı bir silah çekilmiş, Fear RP yapıp aracı salmamız gerekiyor. Rolün devamında da öyle yapacaktık zaten. Şikayet videosunun 0:43. saniyelerinde bakarsanız, araç içerisine fısıldayarak birimizin inmesi gerektiğini söylüyorum, o anki olay hakkında konuşuyorum. Bu sıra da arkadaşlar kendi aralarında bir şey fısıldaşıp, ardından "Neyse" deyip uzaklaşıyorlar. Video'da göründüğü gibi bizde onlar uzaklaştıktan sonra bir an önce topukluyoruz. Olay tamamen bunlardan ibaret, yoksa kimsenin rol zevkini kaçırma gibi bir amacımız yok. Zaten rolün başında onlara yardımcı olmak için duran kişiler biziz. Konuşarak anlaşılan bir ortamda bir anda silah çekildi. "İllegal rol yapma yasağı olan kişilere karşı illegal rol yapıldı." Dediğim gibi rolün devamında mecburen arabayı verecektik, fakat arkadaşlar kendi aralarında fısıldaşıp, uzaklaştılar. Arkadaş şikayete "Sıkmasını da bilirdik." tarzında bir cümle eklemiş. Bizde "Basıp gitmesini bilirdik fakat yardım etmek için durduk, insanlık yapıp yardım etmeye çalıştık, role olanak sağladık." yanlış yapmışız demek ki. Her şeye rağmen bir hatamız varsa kusura bakmayın, özür dileriz. Kimsenin rol zevkini YOK ETMEK gibi bir amacımız yok. Yetkili kararını bekleyebiliriz, iyi roller.