Konu: MIXING [15.08.2021]  (Okunma sayısı 95 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.08.2021 18:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @somebody Lloyd Thorne

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te mevcuttur.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
MIXING

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: IC bir söylemi PM üzerinden yazıyor, bu eşittir MİX.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): MIXING'ten ceza almasını talep ediyorum.

#1 - 15.08.2021 19:24
Ben burada Mixing ile alakalı bir şey göremiyorum, bana göre yetersiz bir kanıt ahbabım. Sana bunu yazdığım sürede zaten kendi hoodumdaydım ve arkadaşım karşımdayken bana aramızda olan bir espri yaptı bende o esprinin devamını getirdim. Savunmam bu kadardır.

#2 - 15.08.2021 19:27
Ben burada Mixing ile alakalı bir şey göremiyorum, bana göre yetersiz bir kanıt ahbabım. Sana bunu yazdığım sürede zaten kendi hoodumdaydım ve arkadaşım karşımdayken bana aramızda olan bir espri yaptı bende o esprinin devamını getirdim. Savunmam bu kadardır.
Beni bağlamaz, sonuçlanabilir.

#3 - 15.08.2021 20:02
Oyuncu Kimliği

Platform içerisi oyuncu kimliğini en iyi koruyabileceğiniz alan şikayetler bölümüdür. Platform içerisinde, kasti yapılmamış, ufak hatalar ve kine dayalı şikayetler oluşturmanız oyuncu kimliğinizi zedeleyecektir.

Şikayet açarken oyuncu şikayetleri kurallarında geçen yukarıdaki kuralı baz almayı unutmayalım. Bu tarz ufak, anında düzeltilen hataları buraya taşımak sizin adınıza kötü bir izlenim yaratır.

Ceza verilmeyecek.