Konu: Kurt Bowman YKİ şikayet  (Okunma sayısı 304 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.08.2021 12:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Chevalier Kurt Bowman

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Jesswyn Norhad Ohanian / @Wolf_Huso Azhad Muzayev

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12/08/2021 15:19

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Chat de gözüktüğü gibi /do Durumu nedir?   yazıyorlar ve Kurt da /do Kolundan Vurulmuş durumda   yazıyor.
Bu da Kurt'un düştüğünü gösterir. fakat videonun ilerleyen saniyelerinde kurt hiç bir şey olmamış gibi kalkıp yürümeye başlıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli Cezayı almasını talep ediyorum.

#1 - 14.08.2021 14:04
Merhaba, video da görüldüğü üzere herkes yerde yatıyordu benimde yaralı sürem bitmiş durumdaydı. Daha sonrasında görüleceği üzere Marcus Zoe adlı arkadaş benim koluma tişörtünü bağlama rolü yapıyor. Ben de o sırada hiçbir çatışmaya ya da Ratko'nun vurulmuş olmasına rağmen kalkıp araba sürmesi durumu gibi bir hareket yapmıyorum. Kolundan vurulan bir insanın kalkıp yürüyemeyeceği bir durum olduğunu düşünmüyorum. Savunmam bu kadar teşekkürler.

#2 - 14.08.2021 16:00
O halde düşen herkes kolundan vurulmuş yazsın ve YKİ gibi bir durum ortadan kalksın. Öyle bir şey olamaz.

#3 - 14.08.2021 19:39
O halde düşen herkes kolundan vurulmuş yazsın ve YKİ gibi bir durum ortadan kalksın. Öyle bir şey olamaz.
Orada yara almamış gibi veya o tarz bir rol yapmamış gibi davransam anlayacağım, Markus Zoe ne durumda olduğumu soruyor bende karşılık olarak emote atıyorum. Daha sonrasında da ayağa kalkarak hareket ediyorum, ne demek istediğini anlayamadım ancak. 

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=114380.msg549996#msg549996
Bu şikayete bakıldığında senin yaptığın gibi bir rol sergilemiyorum, ne araç kullanmaya çalışıyorum ne de o an ortamda yaralı değilmiş gibi davranış sergilemiyorum.
Hatta şöyle söyleyebilirim, yanlış hatırlamıyorsam o an sana PM atmıştım neden role uymuyorsunuz diye, sen de senin adamlarında RK yaptı gibi bir cevap vermiştin. Savunmam bu kadar, yetkili kararını bekleyebiliriz.

#4 - 15.08.2021 02:01
Bir problem gözükmüyor, eğer ki Kurt karakteri hiçbir rol yapmayıp, kalkıp yürüyüp bunu role yansıtmadıysa ve bunun için kanıtınız varsa tekrar şikayet oluşturun, fakat bu şikayette herhangi bir ihlal gözükmüyor. İyi eğlenceler.