Konu: [14.08.2021 - Rick Rothschild]Yaralı Kural İhlali, NON-RP  (Okunma sayısı 132 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.08.2021 01:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rick Rothschild - @tahsin

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı  Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rick karakterini akşam saatlerinde Temple bölgesinde vuruyorum. Yaklaşık bir saat bile geçmeden sürekli olarak farklı farklı yerlerde araç sürmeye devam ediyor ve bir kere bile yaralı rolü yapmıyor. Yaralı rolüne uyum sağlamadığı yetmezmiş gibi zaten yaralı olduğum bir bölgede tekme atarak beni tekrar yaralıya düşürüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ekran görüntüleri;
Spoiler: GösterGizle

Video;
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 14.08.2021 22:29
Öncelikle kişi beni en başta gördüğünüz gibi yere indiriyor. 21:46'da beni yere düşürüyor yaralanıyorum. Zaten  orada telefonla konuşuyorum. Telefondaki bağırış sesimden kişi beni almaya geliyor ve ilk yardım ile hastaneye götürüyor.  Hastanede ne yazıkki yeterli MD veya FD bulunmuyor ve fast geçiyoruz. Aşağıdaki 23.00'da atılan bir video'nun olayla pek alakası yok. Ne silahla ateş ediyorum ne başka bir şey. Sadece araç sürüyorum. Ve araçta zaten nereye ateş ederseniz edin Kafa'ya geliyor, normal bir insan kafasına gelen mermiden sağ çıkamaz ancak burada roleplay yapıyoruz. Bir de birçok film, belgeselde bi'le bir insanın kurşun yarası çok derin değilse örneğin bacak boşluğu, kol kenarı gibi şeylerde insan çoğu işini eksiksiz yapabiliyor. Kişi beni araçta üst kısmımı görerek sıkıyor, omuz-kol-kafa bölgemi gta'sada araçtayken sadece kafa saydığından bu bir oyun açığı olduğundan ben sol kolumdan vurulmuş olarak yapmıştım dediğim gibi ss'im bulunmuyor. Ancak araç sürerken sol elime çok bi' çok ihtiyaç yok.  Savunmam bu kadar.
« Son Düzenleme: 14.08.2021 22:31 tahsin »

#2 - 16.08.2021 20:26
"Yaralı rolüne uyum sağlamadığı yetmezmiş gibi zaten yaralı olduğum bir bölgede tekme atarak beni tekrar yaralıya düşürüyor." Şunu okurken dikkat etmemişim kusura bakmayın kişiye öyle vurdum ancak kişinin canının o kadar az olduğuun bilmiyordum birde karakterimde azda olsa kas olunca tekde gitti kişi zaten direk pm'den özür diledim. Kişide benim sırf jail yemem için özür dilediğim yeri hızlıca kesmiş. Ayrıca kişininde canı oldukça azmış tek vuruşum 5 vuruyor ve kişi yere düşüyor.
« Son Düzenleme: 16.08.2021 20:29 tahsin »

#3 - 17.08.2021 02:58
Selam. Savunma yeterli bulundu.