Öncelikle kişi beni en başta gördüğünüz gibi yere indiriyor. 21:46'da beni yere düşürüyor yaralanıyorum. Zaten orada telefonla konuşuyorum. Telefondaki bağırış sesimden kişi beni almaya geliyor ve ilk yardım ile hastaneye götürüyor. Hastanede ne yazıkki yeterli MD veya FD bulunmuyor ve fast geçiyoruz. Aşağıdaki 23.00'da atılan bir video'nun olayla pek alakası yok. Ne silahla ateş ediyorum ne başka bir şey. Sadece araç sürüyorum. Ve araçta zaten nereye ateş ederseniz edin Kafa'ya geliyor, normal bir insan kafasına gelen mermiden sağ çıkamaz ancak burada roleplay yapıyoruz. Bir de birçok film, belgeselde bi'le bir insanın kurşun yarası çok derin değilse örneğin bacak boşluğu, kol kenarı gibi şeylerde insan çoğu işini eksiksiz yapabiliyor. Kişi beni araçta üst kısmımı görerek sıkıyor, omuz-kol-kafa bölgemi gta'sada araçtayken sadece kafa saydığından bu bir oyun açığı olduğundan ben sol kolumdan vurulmuş olarak yapmıştım dediğim gibi ss'im bulunmuyor. Ancak araç sürerken sol elime çok bi' çok ihtiyaç yok. Savunmam bu kadar.