Konu: [10.08.2021 - Kazuya_Fujiwara, Henry_Vens] İllegal Kural İhlali  (Okunma sayısı 302 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 10.08.2021 23:24
Yeterince CR attın zaten, diğer denemelerinde de durmasam devamını getirecektin. Yaptığın hatalı bir rol var fakat hala arkasında duruyorsun dostum, bence daha çok uzatmak yerine yetkili kararını bekleyebiliriz. İyi forumlar. O:-)  :vice:
Aracı ben sürmedim gerçekten garipsin, aracı Kazuya sürüyordu ve ben akşam yemeğimi yemeye gittim olaylar olurken.  ???

« Son Düzenleme: 10.08.2021 23:30 Shiels »

#12 - 10.08.2021 23:28
Yeterince CR attın zaten, diğer denemelerinde de durmasam devamını getirecektin. Yaptığın hatalı bir rol var fakat hala arkasında duruyorsun dostum, bence daha çok uzatmak yerine yetkili kararını bekleyebiliriz. İyi forumlar. O:-)  :vice:
Aracı ben sürmedim gerçekten garipsin, aracı Kazuya sürüyordu ve ben akşam yemeğimi yemeye gittim olaylar olurken.  ???
Anlıyorum...

#13 - 10.08.2021 23:52
İhbar için aldığınız ss de aracın sürücüsüne bakarsanız hani  ;)
Üstelik insanların huzurunu ıc olarak olsa bile kaçırmanız gerçekten çok hoş. Role gidecektik ve birden aracım çalındı 1 saat boyunca bununla uğraştım.

#14 - 13.08.2021 13:29
Aracı çalan kişi CJ sebebiyle cezalandırıldı. Bu sebepten ötürü gerçekleşen olay örgüsü tamamen ortadan kalkabilir. Şahısların sicili silinebilir. Tekrarı halinde trollingden jail atılabilir.  :) Çünkü şahsen bu Danny Martin karakteri bana çok troll geldi. Geçen Ren Kogashiwa karakteri de böyle bir olaya şahitlik etmişti. Arkadaşım bana DC'den SS'leri atmıştı. Ben bu iki karakterin de böyle olaylara dahil olduğunu düşünüyorum ama bu sadece şahsi düşüncem. Tekrardan bir savunma yapmanıza gerek yok çünkü benim bu yazdıklarım da gereksiz.  :garip: Yetkili kararını beklemeliyiz bence.

#15 - 17.08.2021 01:56
Yetersiz kanıt. Elinize farklı türde ekran görüntüleri geçerse tekrardan oyuncu şikayeti oluşturabilirsiniz.