Konu: Ethan Schawrtz, @serkanucar08 / OOC KİN  (Okunma sayısı 418 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.07.2021 18:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ethan Schawrtz, @serkanucar08

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.07.2021 & 26.07.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
1-) Ortak Nezaket

a) VC:RP Platformunda bulunan her oyuncunun genel ahlak kurallarına uyması ilk temel gereksinimdir. Karakter dışı durumlarda ve kanallarda, ( OOC Kanallar /b /pm vs. )  herhangi bir dine, dile, ırka, cinsiyete, yönelime ve düşünceye hakaret veyahut nefret içerikli söylemler kabul edilemez.

b) Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür içeren bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir.

c) OOC kanallarda olan konuşmalarda ortak bir nezaket esastır. Hiçbir oyuncuya veya kişiye PM, /B gibi kanallardan ya da forum üzerinden spam/flood yapamaz, herhangi bir insan konuşmak istememesine rağmen buna zorlanamaz ve rahatsız edilemez. (spam/flood/rahatsız edici iletiler)

d) İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Sayın arkadaş birliğimizi açtığımız günden bu yana bize karşı "OOC Kin" gütmektedir. Forum sayfamıza yapmış olduğu kötü yorumlarda buna kanıt olmakla beraber, kendisi discord üzerinden bu kinin sebebini söylemiştir. Bu arkadaşı eskiden yaptığı bir ihlalden dolayı banlattırdıysak bu bizim suçumuz mudur, yoksa arkadaşın kendi sorunu mudur? Kendisine "OOC Kin" sebebinden cezai işlem yapılmasını rica ederiz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 26.07.2021 18:27
Discord konuşmasının vice platformu ile alakası yok, discord ayrı-vice ayrı platformdur. İlk attığın sste ben düzgünce eleştirmişim bunun kinle ilgisi yok.
« Son Düzenleme: 26.07.2021 18:30 serkanucar08 »

#2 - 26.07.2021 18:37
DC konuşmasında OOC kin yaptığının isbatı var kardeşim ayrı olsa bile kendin burda OOC kin tutuğunu itiraf ediyorsun neyse Yetkili arkadaşlara bırakıyorum sözü iyi roller dilerim :)

#3 - 26.07.2021 18:41
DC konuşmasında OOC kin yaptığının isbatı var kardeşim ayrı olsa bile kendin burda OOC kin tutuğunu itiraf ediyorsun neyse yetkili arkadaşlara bırakıyorum sözü iyi roller dilerim  :)

#4 - 26.07.2021 18:55

Burada da siz tehtid ediyorsunuz "Göreceksin yakında" yani ne demek bu bana OOC kin besliyorsunuz demektir herşey ortada brolar bende admin kararı bekliyorum o halde :)
« Son Düzenleme: 26.07.2021 18:58 serkanucar08 »

#5 - 26.07.2021 18:58

Burada da siz tehtid ediyorsunuz beni herşey ortada brolar.

Senin yorumuna karşılık, yanıt vermiş ben bunda bir şey göremedim.

#6 - 26.07.2021 19:14

Burada da siz tehtid ediyorsunuz beni herşey ortada brolar.

Senin yorumuna karşılık, yanıt vermiş ben bunda bir şey göremedim.
Yoruma tehtid ederek cevap vermek zorunda değildi.

#7 - 26.07.2021 21:29
Kardeşim sen tehditin ne olduğunu bilmiyorsun galiba ya da daha önce hiç tehdit edilmedin biz kendimizi rollerle gösteriyoruz kimseye karşı OOC kinimiz yok ki baktığın zaman sen bize yan sanayi mafya dedin bizde sana öyle bir cevap verdik ayırca seni ne OOC ne de IC hiçbir şekilde tanımıyorum  aşağılayıcı şeyler kullanıyorsun ona rağmen ses çıkarmıyorum aşağılayıcı laflarınla tanımımızı da kirlettin yetkililerin özellikle tanıtıma bakıp bu arkadaşa gerekli cezayı vermelerini istiyorum. İyi roller diliyorum...

#8 - 30.07.2021 20:51
Kaç gündür şikayet devam etmekte, sonuçlanmış değil bir tane adminin bakmasını rica ediyorum iyi günler.

#9 - 17.08.2021 01:47
Discord üzerinden çekilen fotoğraflar kanıt niteliği taşımaz, bu bizim sorumluluğumuz değil. Rahatsız oluyorsanız kişiyi discord üzerinden engelleyebilirsiniz.