Konu: [14.08.2021 - Peter Goldschmidt] Yaralı Kural İhlali  (Okunma sayısı 174 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.08.2021 01:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Peter Goldschmidt - @gerçekçeteci 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Peter karakteri sanırım IC & OOC bana ve yönettiğim karaktere uyuz olduğu için zaten bir buçuk saattir yaralı rolü yapıp, sistemsel yaralı olduğum bir bölgede kasıtlı bir şekilde bana ateş ediyor. Daha öncesinde bölgede bulunan farklı kişiler tarafından da düşürüldüğümün videolarını aşağıya bırakıyorum. Bir saat içerisinde en az beş kere düşürüldüm, gerçekten can sıkıcı bir durum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ekran görüntüsü;
Spoiler: GösterGizle

Video;

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 14.08.2021 01:31 rainb0w »

#1 - 14.08.2021 01:24
Gün içerisinde savunma yapacağım, şikâyet sonuçlandırılmasın.

#2 - 14.08.2021 02:19
Aşağıya bıraktığım ekran görüntülerinin hiç birisinde role uyum sağlamadığın için seni vurdum.
Şikâyeti inceleyecek yönetim üyesinin daha önceden de sicilimin bulunmamasına ve rol içeriğinde Maddox Geoffrey karakterinin ne kadar zorlu ve role kapalı davrandığını inceledikten sonra hakkımdaki ceza işlemine karar verebilir, iyi geceler.

#3 - 14.08.2021 02:33
Ortada bir kural ihlali yaptığımı düşünmüyorum ki yapmış bile olsaydım kural ihlaline kural ihlali ile karşılık verilmemesi gerektiğini - sadece rol yapmak için girdiğiniz Vice platformunda - öğrenmiş olmanız gerekiyordu. Umarım iyi bir gece geçirirsiniz, iyi uykular.

#4 - 14.08.2021 02:41
"Maddox Geoffrey karakterinin ne kadar zorlu ve role kapalı davrandığını inceledikten sonra hakkımdaki ceza işlemine karar verebilir."

#5 - 14.08.2021 02:51
Ortada bir kural ihlali yaptığımı düşünmüyorum ki yapmış bile olsaydım kural ihlaline kural ihlali ile karşılık verilmemesi gerektiğini - sadece rol yapmak için girdiğiniz Vice platformunda - öğrenmiş olmanız gerekiyordu. Umarım iyi bir gece geçirirsiniz, iyi uykular.

" - sadece rol yapmak için girdiğiniz Vice platformunda - öğrenmiş olmanız gerekiyordu. "  Bilinçli bir şekilde yaptığımı belirttim. Beni hâlâ bu tutumun ile kışkırtmak istediğini çok iyi biliyorum, fakat hakkımda yanıldığınızı göstereceğim.  O:-)

#6 - 17.08.2021 02:48
Selam. Karşı tarafın ihlal yapması, size ihlal yapma hakkını tanımaz. Karşı tarafın ihlalleri başka bir şikayette değerlendirildi ve ceza verildi. Bu şikayette ise sizin ihlaliniz değerlendirildi, yaptığınız davranışlar hatalı. Ceza alacaksınız.