Müzik için kusura bakmayın dayanamadım, müzik dinlemeyi seven birisiyim yanıtımı göndeririken dinliyorum.
Karşımda aklı başında, konuşmayı bilen ve Türkçe kullanımına dikkat eden yaşını almış birisini gördüğümü düşünmüştüm fakat klasik SA:MP ortamı ve elimizdekilerle yetinmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.
SA:MP ortamını bile aşağılıyorsun, kendi penceren dışında platforma yaklaşımına baksan iyi olucak.
@kandökülecek Outsider bir karaktersin Kasparov bu kadar bozuldumu? R1 olarak geçiyorsun mafya bile değilsin. İnfaz yapıyormuş.
Henrik karakteri, direkt olarak Pakrad Kasparov tarafından birçok işin başında -bkz: hukuk bürosu açmak ve avukat bulmak- ve aynı zamanda Henrik karakteri, kendisinden bağımsız yanında bulunan ''dört outsider olmayan karakterler'' ile silahlı çatışmaya gidiyor/geliyor. Yani toparlamam gerekirse bizim birliğimizdeki outsiderı bırakın, lady rolündeki kadın bile infaz yapsa siz ve sizin birliğinizi uzaktan yakından ilgilendirmez. Bu konunun, şikayet ile bağlantısını lütfen bana söyleyin. Bir sonraki cevabınızda bu söylediğimi es geçmemenizi rica ediyorum. Bu konudaki cevabım ile sizi tatmin ettiysem bir diğer konuya geçelim.
Bu kısmı bir güzel
geçiştirmişsin bende fazla uzatmadan devam edeceğim .
Güvenli Bölge yazan kısımda Fear RP yapmak zorunda değilim.
Aklıma cidden bundan başka bir şey gelmiyor. Güvenli bölge kapsamında insnaları kışkırtıp sonra ''aa burası güvenli bölge, zaten bana bir şey yapamaz'' diyip karşındaki beş kişiye ''siktir git'' , ''icraat göster'' ve ''şimdi bunu'' gibi şeyler söylemezsin.
Şunları birkez daha paylaşayım o halde zoom yaparak dikkatlice bak.
5 kişi olarak bahsettiğin senin bir çoğunu aşağıladığın SA:MP 'in bilinçli oyuncuları bu role dahil olmuyor veya ben yanlış görüyorum.
GB bölgesinde agresif rol yapıp sunucu politikalarını kendi lehini göre değiştirende sendin?
Brifing vermiştim aslında bu chatte "Üstlerden başın ağrır." diyerek .
Sizin illegal yasağınız varken beni öncesine aşağılamanız, sonrasında da küfür edip baskı yapmanız sizin kendiniz ile çelişmenize yol açıyor. Bu konuda da benim elime malzeme verdiğiniz için çok ama çok teşekkür ederim.
Bu nasıl bir itham? Ben sizi öncesinde aşağılamadım karakterime ettiğiniz bir sürü küfürden sonra olayın en sonundaki "Siktir git" terimini yedirmemiş olan siz gibisiniz. Yukarıdan aşağıya, soldan sağa tam tersini yaşamadık aksini nüksetmeyiniz.
Evet gelelim en komik kısıma. Burada önce kendi söylemek istediğimi yinelemek istiyorum. Üst kısımda aynen şöyle diyorum; şikayeti açan taraftan, benim savunmam ile örtüşmeyen yani aksi cevaplar gelirse tartışmamıza arkadaşım aracılığıyla devam edeceğim.
Tartışma ve münakaşa farklı terimlerdir.
bkz: Tartışma, bir konuyla ilgili karşıt düşünceleri karşılıklı olarak öne sürme ve savunma demektir.
bkz: Münakaşa, en az iki kişi arasında meydana gelen kuralları olmayan kontrolsüz ve sert bir şekilde fikir beyan edilmesidir; bir çeşit ağız kavgasıdır.
Konuya, söylediklerim ile uyuşmayan bir cevap gelirse tekrardan benim mesajım olan bir alıntı mesajı gelecek ve münâkâşa bu şekilde devam edecek. Herkese iyi forumlar ve iyi oyunlar diliyorum.
Yanıt gelirse bile daha fazla yanıt atacağımı düşünmüyorum yetkili kararı beklemekteyim.