Konu: [14.08.2021 - Vice_Roleplay] Ducainn Shawn CR  (Okunma sayısı 132 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.08.2021 01:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ducainn Shawn @SALİBABA

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lloyd Thorne

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14/08/2021 00:46

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
9-) CAR-RAMMING / CAR-PARK
Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yanlışlıkla çarpan ya da vb bir eylem gerçekleştiren herhangi bir oyuncuya karşı hiçbir lafım yok, arkadaşın yaptığı şey kasıtlı olarak çarpmak. Bu CR ihlalidir, kasıtlı olarak ortam bozmaktır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 14.08.2021 01:16
Dostum sırayı bozduğun için arkadaş sana çarpmış IC olarak bunun rolünü yapabilirdin herşeyi şikayete dökmeye gerek yok.

#2 - 14.08.2021 01:23
İyi akşamlar diliyorum,

Öncelikle bunu yapma sebebim arkadaşın sırayı bozmasıydı, ben orada sırada beklerken "Yukio Alas" karakteri son hızla gelip sırayı bozuyor, bende arabamın daha fazla hasar görmesinden rahatsız olduğum için böyle bir şey yapıyorum, haksız olduğum kısımlar mutlaka vardır, arkadaş video'nun bütün halini atarsa ne dediğimi daha iyi anlarsınız.

Sırayı bozuyordan kastığım son hızla gelip bana çarpıyor yani “CR” dediğimiz ihali kendisi yapıyor videonun mutlaka öncesi vardır eğer yüklersen sevinirim

Bunun IC olarak rolünü yapabilecekken şikayet açman saçma olmuş, gereği yapılır diye düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 14.08.2021 12:40 SALİBABA »

#3 - 17.08.2021 03:16
Karakter Car Ramming sebebiyle ceza alacak.