Konu: [20.08.2021 - 21:35] Yazım Kural İhlali  (Okunma sayısı 159 defa)

#0 - 10.08.2021 21:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @byenescan  - Walter Dark

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.08.2021 - 21:35 - 21:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Yazım kural İhlali.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Screenshot'da gözüküyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişi büyük ihtimal başka bir platformdan gelmiş ve rol desteği de alması gerekiyor, bir kere gişelerden geçerken direkt para ödemeden geçmişti, uyarmıştım ama kişi rol yapmadan giden araca binip gitmemi istiyor.

#1 - 11.08.2021 15:41
Yazım İhlalimi? Hızlı Şekilde Yazdığımdandır okdarda fazla yazım hatası yok bide habersiz binmiş diyor yanında truckere gidiyorsun değilmi yazmışım sende kornaya basınca bindim. para istedin yok dedim in dedin indim hemen zorluk falanda çıkarmadım. zaten truckere götürmedin. rol bilgim var Adını  söylemesemde olur bir roleplayda  bin den fazla saatim var gişedende para vermeden geçmiş diyor  Lag'dan olabilir bendede gişe kapalı olsa bilene içinden geçenler var. çok gereksiz bişeyden şikayet açmışsın  Bence sen ceza yemelisin Art Niyetli Şikayet açıyorsun.
« Son Düzenleme: 11.08.2021 16:01 byenescan »

#2 - 11.08.2021 15:47
Yazım İhlalimi?  rol bilgim var Adını  söylemesemde olur bir roleplayda  bin den fazla saatim var gişedende para vermeden geçmiş diyor  Lag'dan olabilir bendede gişe kapalı olsa bilene içinden geçenler var. çok gereksiz bişeyden şikayet açmışsın  Bence sen ceza yemelisin Art Niyetli Şikayet açıyorsun.

Ciddi misin kankacım? Seni ikinci görüşürüm ve birçok yazım ihlali yapıyorsun, istersen on bin saattin olsun bu bir şey değiştirmez.

#3 - 11.08.2021 15:51
( görüşürüm) yazmışsın kendin yazım hatası yapıyorsun çok gereksiz bişeyden şikayet açıyorsun Senin Benle olan derdin ne? Moderotorleri zamanını harcıyosun bence sadece bi virgül için şikayet açmışsın art niyetli şikayet bu türkçe kelime falan kullanmadım dm yapmadım troll yapmadım çok gereksiz sin buna zaman harcamışsın bide şikayet açmışsın ve oyun hata verdi diye oyundan atttı bende geri girdim yolda seni gördüm ve  dedim ki truckere gidiyorsun değilmi sende kornaya basınca bindim!
« Son Düzenleme: 11.08.2021 15:54 byenescan »

#4 - 11.08.2021 16:31
Yetkililerin kararını bekleyelim.

#5 - 11.08.2021 16:37
Yazım konusunda biraz daha dikkatli olmaya çalışın, devamlı olarak böyle yazmayın. Bu seferlik uyarıyorum.