Konu: [8.08.2021] Edwin Rivera, Tatiana Lyadova  (Okunma sayısı 168 defa)

#0 - 08.08.2021 16:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Edwin Rivera, Tatiana Lyadova. (Forum kullanıcı adlarını bulamadım, etiketlerseniz hoş olur.)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: [8.08.2021] 15:09

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/ASÜREKLİ ROLEPLAY

a) Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

b) Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir.

c) Bulunduğunuz yerde yabancı kişi olmadığını varsayarak arkadaş ortamında sunucu kurallarına aykırı bir şekilde davranışlar sergilemek (Chat üzerinde küçük harflerle yazı yazmak, OOC hitaplar vesaire) ağır cezalara sebebiyet verebilir.

CEZASI: Hapis

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İşlediğim bir suçtan ötürü silahımı kaptırıp IC hapishaneye atılmıştım, afk salmıştım. Oyuna geri döndüğüm zaman yumruk sesleri duymuştum, Edwin Rivera ve Tatiana Lyadova rolsüz bir şekilde kavga ediyorlardı. Açıkcası çok rahatız oldum, üstüne üstlük Edwin karakteri rolsüz bir şekilde yanıma geldi, beni yumruklayarak düşürdü. Nedenini sorduğumda "Pardon kanka, görmedim." yazdı

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): En ağır cezayı almalarını istiyorum, yaptıkları toxic bir hareket.

#1 - 08.08.2021 16:03
@Edward01 @Alyeska Mention için.

#2 - 08.08.2021 17:23
Merhabalar kısaca savunmaya geçeyim; Rolsüz bir kavga söz konusu değil ki kavga rolü bile söz konusu değil. Edwin Rivera karakteri ile OOC olarak konuşuyorduk ve aramızda dönen bir konu sebebiyle karakterim üzerine birkaç kere vurdu. Sistemsel olarak zaten yere düşmedim aramızda bir kavga rol üzerinde veya rol dışında bulunmamakta. Sizin ile olan kavga hakkında bilgim yok o sırada kahvaltı yapmak üzere gitmiştim. İyi forumlar.

#3 - 08.08.2021 17:53
Öncelikle merhaba, arkadaşımla seslide konuşuyorduk eğleniyor saklambaç oynuyorduk kendi aramızda. Ben senin bulunduğun odaya girdiğimde senin adın görünmüyordu, çıkılmayan bir yere çıkmışsın "Nasıl çıktığınıda bilmiyorum FreeCam ile mi?" ben seni eklenti sandım vurduğumdada canın gitmiyordu. Senin yazını gördüğüm gibi durmaya çalıştım fakat dövüş tarzım "Boks" olduğu için bir kere vurunsa 2 kere daha vuruyor duramadım. Özür dilerim kusura bakma. Hapishanede herkes sıkılır, rol de dönmüyor herkes "Afk" atıyor bende seni eklenti sanıp vurdum. Ve şimdi /b ihlaline gelelim sadece benim yazdığım b'i koymuşsun kendininkileride koyabilirsin kanka :d. 60 saniyelik bir olay için şikayet açıyorsun biraz rahat ol burada oyun oynuyoruz, dediğim gibi kendi B'lerinide koymayı unutma. Birisi b böldüğünde onu umursamaz rolüne veya yaptığın şeye devam edersin, onun b sine cevap verip sonra B'den rapor açmazsın. "Sürekli Roleplay"
« Son Düzenleme: 08.08.2021 18:09 Edward01 »

#4 - 08.08.2021 18:07
Her ikinizin savunması bu kadarsa yetkili kararını bekleyebiliriz.

#5 - 08.08.2021 18:19

Burayada nasıl çıktığını anlatırsam sevinirim, bug yada "FreeCam" ile mi?

#6 - 08.08.2021 18:47

Burayada nasıl çıktığını anlatırsam sevinirim, bug yada "FreeCam" ile mi?
Smooth Camera ile çıktım, ki bunun bir nedeni var, SS'te canımın ne kadar düşük olduğunu görüyorsun, başka insanlar da beni düşürüp Blueberry'e göndermesin diye böyle bir çözüme başvurdum. Orada sadece afk kaldım.

#7 - 08.08.2021 18:50
Üstelik burada bir kural ihlali göremiyorum, bunun için ayrı bir şikayet oluşturman lazım. Önlem adına yaptım, kötü bir amaç için yapmadım.

#8 - 10.08.2021 17:51
Edwin  karakteri ceza alacak. Karşı tarafın ihlalleri için ek şikayet oluşturmalısınız.