Selamlar,
Şuan aktif olarak Ness Avenue: Commerce Mob oluşumu ve KASPAROV, YAHUDI-AMERIKAN: VAUGHAN CREW oluşumları arasında bir savaş mevcut.
Alton Walker karakteri daha öncesinde KASPAROV oluşumunda bulunuyor/rollerini orada gerçekleştiriyordu.
Gün içerisinde sürekli olarak Maddox Geoffrey karakteri ya da Ness oluşumundan diğer karakterler IC olarak bulunduğunuz bölgeyi, günlerdir sürekli olarak karakterlerin orada takıldıklarını, araçları gözlüyorlar. O bölgede daha öncesinde çatışma döndü ve vurulanlar/yaralananlar da oldu. Defalarca o bölgeye geldiğimin, gözlediğimin kanıt ekran görüntülerini aşağıya bırakıyorum;
Aktif bir savaş mevcut ve siz gün içerisinde orada birçok defa silahların patladığını bilerek hala o bölgede durmaya devam ediyorsunuz, o bölgede durarak zaten karakteriniz kendisini riske atıyor.
birliğe dün girdim her hangi bir rolüm dahi olmamasına rağmen sırf o bölgede olduğum için vuruldum
Oluşum içerisindeki rütbeniz Associate, yeni dahil olan birisi olarak outsider olarak başlamanız gerekmiyor muydu?