Olayın olduğu esnada gördüğünüz gibi /id kane myers yazıyor, oradan sonra ID'sine PM atıyor. Ne hikmetse olayla hiç ilgisi olmamasına rağmen aktif çatışma ortamına gelip sürekli bizi peşliyor. Q atıp girdiğide belli canı fullensin diye. Kişi aktif çatışma ortamındaydı. Birlik savaşı dönüyordu.@Hammarskjold @Thoros olay yerinde savaştığımız kişilerdi. Onlarda duruma katılacaktır. Eğer ki katılmazsalarsa aktif çatışma ortamının görüntülerini atacağım.DİPNOT: Yaptıkları SS'in orijinal halini atmasını istiyorum. Karalanmış shoplu SS atmış arkadaş. Yaptıkları mix görülsün.
Alıntı yapılan: xberkayinho - 07.08.2021 23:32Olayın olduğu esnada gördüğünüz gibi /id kane myers yazıyor, oradan sonra ID'sine PM atıyor. Ne hikmetse olayla hiç ilgisi olmamasına rağmen aktif çatışma ortamına gelip sürekli bizi peşliyor. Q atıp girdiğide belli canı fullensin diye. Kişi aktif çatışma ortamındaydı. Birlik savaşı dönüyordu.@Hammarskjold @Thoros olay yerinde savaştığımız kişilerdi. Onlarda duruma katılacaktır. Eğer ki katılmazsalarsa aktif çatışma ortamının görüntülerini atacağım.DİPNOT: Yaptıkları SS'in orijinal halini atmasını istiyorum. Karalanmış shoplu SS atmış arkadaş. Yaptıkları mix görülsün.Van Ness & South Florida Cuban Network oluşumları olarak Pellegrini birliğiyle savaştığımızı doğrulayabilirim. Hood bölgelerini basmıştık ve sonrasında oradan ayrılmıştık. Hood bölgelerini bastıktan sonra zaten 8 saat geçmeden ikinci bir baskın atmamız kural ihlali olacağı için bir daha Willowfield bölgesine topluca uğramadık. Ekran görüntüsündeki saate baktığımda bizim yaptığımız baskından sonra olduğunu görüyorum. Kimse adına savunma yapmıyorum. Gün içerisinde oradan geçen bir çok sivil olabilir en nihayetinde.Ayrıca şikayeti açan kişiyle ne bir rolüm ne de ooc bir tanışıklığım var. Kimseden gidip başkasına şikayet açın diye bir talebimiz olmadı, olmaz da. Şikayet açmak ve bunu sürdürmek şikayet sahibine bağlı.