Konu: Maske_34406  (Okunma sayısı 280 defa)

#10 - 11.08.2021 16:08
Selamlar arkadaş adına son savunmayı yapıyorum aklınızda soru işaretinin kalmasına gerek yok ilk olarak  videoda görüldüğü gibi

brawl sonrası silah çekip sıkıyorsunuz bizde kaçıyoruz . Ondan sonra size sıkmıyoruz zaten, o olaydan bir gün sonra tekrar sözlü kavga oluyor silah çekiyorsun
sen bunları yaparken dm arayışı olmuyor fakat biz gelip size sıkıyoruz, düşürüyoruz ve dm arayan tek amacı dm olan insanlar oluyoruz. İronik bir yaklaşım, düz mantık düşünelim brawl rolünden sonra silah çekiyorsun kaçıyoruz, laf kavgası oluyor silah çekiyorsun ikisinde de düşüremiyorsun fakat silah çekip sizi düşürünce dm arayan insanlar oluyoruz. Allah affetsin çok güldüm
hahahhah sonuçlanabilir kankaa.

#11 - 11.08.2021 16:36
Bir şey demiyorum savunma diye burayı kirletmeye gerek yok sonucu bekleyelim, ve son olarak arkadaşın yaptığı şey aptal dediğimiz için inip ateş etmek tamam kanka devam.
« Son Düzenleme: 11.08.2021 16:37 Sharkizm »

#12 - 22.08.2021 14:29
Şikayet incelendi.

Savunmaya bakıldığında eski bir olayı gösterip olaydan yırtmaya çalışıyorsunuz.
Mortiz karakterini nereden tanıyorsunuz da ona sıkıyorsunuz halen daha buna ait geçerli bir savunma mevcut değil. bu yüzden DEATHMATCHING(DM) sebebi ile cezalandırılacaksınız.