Konu: (11.8.2021 Arthur_Palazzi) Güvenli Bölge İhlali.  (Okunma sayısı 196 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.08.2021 02:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Ragenios

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.8.2021 02:30-40 suları.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Alıntı
— Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir. Aynı şekilde, illegal role maruz kalan bir kişinin saatlerce güvenli bölgeye saklanması/kamp kurması yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gece suları olduğu için karakterimi birliğin lideri Derek Porter'ın evine götürüp uyuma rpsi yapıyordum, o sırada duş almaya gittim geldiğimde böyle bir manzarayla karşılaştım. Kapı numarası 234, güvenli bölge olduğunu dilerseniz teyit edebilirsiniz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/859185571363815424/874800148235055144/samp_11_08_2021_02_42_45.png https://prnt.sc/1mj0av2

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 11.08.2021 03:08
/hasarlar kaydın varsa atabilirsin dostum, tek silah çekme emotesinden bir ceza alacağımı sanmıyorum, savumam yeterlidir diye düşünüyorum iyi forumlar. Ayrıca şunuda belirtmek isterim, orada tek ben yoktum, benim tek emotemden yargılayıp şikayet açman saçma olmuş, bir dahakine hasarlar ssini almayı unutma.

#2 - 11.08.2021 03:13
/hasarlar kaydın varsa atabilirsin dostum, tek silah çekme emotesinden bir ceza alacağımı sanmıyorum, savumam yeterlidir diye düşünüyorum iyi forumlar. Ayrıca şunuda belirtmek isterim, orada tek ben yoktum, benim tek emotemden yargılayıp şikayet açman saçma olmuş, bir dahakine hasarlar ssini almayı unutma.
Dediğim gibi duştaydım, geldiğimde zaten iş işten geçmişti. Orada kimler varsa adlarını söylersen şikayete eklerim.

#3 - 11.08.2021 03:14
Arthur Palazzi'nin arabasını süren bendim, olayı yaşadığım ve gördüğüm için yazma gereği duydum.

Van Ness üyelerinin tek gecelik hepsinin vurulmasına izin verildi, hepsini vurduk ve vurmaya devam ediyoruz.

Sizler güvenli bölgeye sığınıyorsunuz, yapacağımız hiçbir şey yok.
Spoiler: GösterGizle

iyi forumlar.

@Metamfetamin
görmesi adına küçük bir
etiket

#4 - 11.08.2021 03:16
Arthur Palazzi'nin arabasını süren bendim, olayı yaşadığım ve gördüğüm için yazma gereği duydum.

Van Ness üyelerinin tek gecelik hepsinin vurulmasına izin verildi, hepsini vurduk ve vurmaya devam ediyoruz.

iyi forumlar.

@Metamfetamin
görmesi adına küçük bir
etiket
Benden önce davranıp gerekli açıklamayı yaptı diye düşünüyorum, daha fazla ileti atıp adminlerin kafasını karıştırmaya gerek yok, iyi forumlar dilerim daha fazla bir şey yazmayacağım.

#5 - 11.08.2021 03:16

iyi forumlar.

@Metamfetamin
görmesi adına küçük bir
etiket

İzin verildiyse herhangi bir problem yok, izin SS'ini bana yollarsanız şikayeti kilitleyeceğim.

#6 - 11.08.2021 03:33
Şikayeti sonuçlandıracak yetkili rolleri yakından takip ederek sonuçlayacaktır.

Sen dahil birçok birlik üyen vuruldu ve hiçbirisi bize şikayet açmadı. Böyle bir rolün olduğunu bütün herkes biliyor, şikayet açarken daha
dikkatli olmalısın, araştırmalısın.

Tarafımca başka bir ileti gelmeyecektir.

#7 - 11.08.2021 03:38
Şikayeti sonuçlandıracak yetkili rolleri yakından takip ederek sonuçlayacaktır.

Sen dahil birçok birlik üyen vuruldu ve hiçbirisi bize şikayet açmadı. Böyle bir rolün olduğunu bütün herkes biliyor, şikayet açarken daha
dikkatli olmalısın, araştırmalısın.

Tarafımca başka bir ileti gelmeyecektir.

Dostum onların açmaması beni ilgilendirmez, diyorum ki izniniz varsa bunu bana ss olarak iletirsin şikayeti çekerim. Ben bana yapılan ihlalden sorumluyum, boş boş polemik yaratmaya gerek yok.

#8 - 17.08.2021 03:23
İlgili karakter yasalanmış. Arşiv.