Konu: Drake Shaw DM 08.08.2021  (Okunma sayısı 302 defa)

#10 - 08.08.2021 01:58
Dostum bırak bu olayları.. Anlatmışsın ama kanıtın yok dediğin olaylarını hepsinin ss'ini atarsan iki taraf için de daha rahat olur,rollerin ss'ini bekliyoruz. Dediğin olaylarını hiç birini ben yaşamadım beni direkt vurdun. SS bekliyorum. Ayrıyetten arkadaşımın üslubu konusunda rol zevkimizi,akışımızı bozduğun için anlık olarak bana söylenen bir söz şahsına değil ve onu bırakıp kendini ayrıntılı bir şekilde savunabilir misin?
Arkadaşımın burada dediği gibi olayla hiç bir alakası yok, senin olayın benleydi, ayrıca sıkmak için gerekli bir sebepte değil, ona rağmen eyvallah çekiyorum, az önce de belirttiğim gibi, ben sana bana DM attın demiyorum, bize DM attın diyorum, bana ve bize arasındaki farkı biliyorsundur sanırım. Admin kararını bekleyelim uzatmanın alemi yok dediğim gibi.

#11 - 08.08.2021 02:00
Ss'in varmı dostum bende yok varsa atabilirsin sonra dostum ooc birşey yok diyorsun ozaman hep aptalı salaklı konuşalım ben sana orda cidden sıkmıyacaktım arkadaşına diyorsun orda yok bu gibi salaklarla uğraşıyorum vs, diye konuşuyorsun orda sen bana çok küfür edince bende etim ama sonra oraya geldigimde beni ezdin orda bende sana sıktım bu yüzden.
Dostum ilk küfürü sen bana ettin, sen bana edince bende sana ettim, birbirmizi kandırmayalım lütfen.

#12 - 08.08.2021 02:02
Düzgün konuşurmusun seni uyarıyorum kolpa felan ne diyorsun sana ne yalan atıcağım dostum dediğim gibi bir öğrenmişsin 500 mb lik oyun öyle böyle hakkımı savunuyorum ben..
Peki dostum sen nasıl diyorsan öyle olsun, admin kararını bekleyelim lütfen. İyi Forumlar!

#13 - 08.08.2021 19:02
Şikayet aktif,yetkili kararı.

#14 - 11.08.2021 03:46
Birini vurmak için ciddi bir sebebiniz olmalı, sırf küfür etti diye veya sizi dolandırmaya çalıştı diye onu vuramazsınız. Ceza alacaksınız.