Konu: Keywon Dillard, Mikey Levord ve Kanye Hawthorne  (Okunma sayısı 211 defa)

#0 - 08.08.2021 18:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keywon Dillard @BatuhanKasal Mikey Levord @route Kanye Hawthorne @QudixoN

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Conroy Grannell @METEHAN Ethan Elsworth @Feold Ludovic Montierth @GoldenPasa Draco Schneider @Soulfly_41 Ethan Fincsther @Vodkhea

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.08.2021 - 17:59

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK
Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Tehlikeli sürüşü ve manevraları yüzünden videodaki aracı durdurmak istedik, şehir içinde çevirmeye girmek istemeden kaçmaya başladılar. Araç içinde üç kişiydiler, Palomino kasabasına gelince videodaki gibi ilk ikisi önden çıktı ve bunu göremedik. Sürücü ile arkadaki yolcu çıkınca aracı süren olmadığından dolayı eve çarparak durdu. Ardından yan koltuktaki yolcu da bağlantı kopardı. Aracın başında bekledik ve o esnada rolümüzü sürdürdük. Beş dakikadan fazla oldu ve Mikey tekrardan oyuna girdi. Araç başında olduğumuzdan dolayı oyuna girince rol yapmayı sürdürdük ama ikinci kez bağlantı kopardı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Bu fotoğrafta araç içindeki kişilerin isimlerini görebilirsiniz.
Spoiler: GösterGizle

Sürücü ile arkadaki yolcunun oyundan çıkış yaptığına dair video.

Mikey isimli karakterin ilk kez bağlantı kopardığına dair fotoğraf.

Aracın başında beş dakikadan fazla bekledikten sonra Mikey isimli karakter oyuna giriş yapıp ikinci kez bağlantı koparıyor.

Ek açıklamalar(varsa): Herhangi bir ek açıklamam bulunmuyor, her şey yapılan ihlal ve kanıtlarda açık. Seviyeli ve iyi forumlar dilerim.

« Son Düzenleme: 08.08.2021 18:50 keyfeymIs »

#1 - 08.08.2021 18:50
En kısa sürede savunmayı yazıyorum.
« Son Düzenleme: 08.08.2021 18:53 BatuhanKasal »

#2 - 08.08.2021 19:01
Selamlar, orada araç bug'a giriyor bugdan kurtulmak için /q atıyorum. Yaklaşık 10-20 Dakika giremedim, Crash verdi. Ondan sonra oyuna girdim, herkes gitmiş durumdaydı. Savunmam bu kadar, iyi forumlar. Yetkili kararını bekleyebiliriz.
« Son Düzenleme: 08.08.2021 19:12 QudixoN »

#3 - 08.08.2021 19:55
   Ben VCPD üyesi Ludovic Montierth, şahitliğimi onaylıyorum.
PD rolünde oyundan kasıtlı olarak mazeretlerini crash şeklinde göstermelerine kimse anlam veremez. Üçünün de aynı anda bağlantısının kopması veya çıkması normal değil. Ceza-i işlemlerin uygulanmasını VCRP-VCPD yönetimine arz ediyorum.

#4 - 08.08.2021 22:38
Selamlar,evimiz tadilatta olduğu için matkap duvarı delerken internet kablosunu koparmış,bağlantım ilk olarak öyle gitti, rol aksamasın diye kabloyu çekip bağladım,oyuna giriş yaptım giriş yaptığım sırada pingim fırlıyordu bende polis arkadaşlar yorulmasın ve iş zorlaşmasın diye kabloyu söktüm.  Orda tekrar bağlantı koptu,en kısa sürede yeni kablo ile değiştirdim.Savunmam bu kadar.

#5 - 08.08.2021 23:25
Merhabalar, bir kaç haftadır bağcılar ilçesinin elektrik hatları yenileniyor, eskiyen logar yolları sızdırıp kısa bir sel oluştu ve su  kablolara sızdı ve bunun yüzünden bir kaç ev alev aldı, Haberler de görebilirsiniz zaten. O sırada da bizim elektriğimiz kesildi, diyeceklerim bu kadar. İyi forumlar. :sampanya: :vays: :nays:

#6 - 10.08.2021 17:35
Ceza alacaklar.