Konu: Drift.cs  (Okunma sayısı 652 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.08.2021 19:58
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  - @Theon
Raiden Takahashi
Olaya dahil olan şahit karakter adı:N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Yasaklı Cleo Kullanımı 
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda görüldüğü üzere kişi açık bir şekilde drift.cs kullanıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Kişinin daha öncede drift.cs ile gezdiğini gördüm ancak bilgisayarım kötü olduğu için video kaydı alamıyorum. Kişi cezasız kalmasın.

#1 - 23.08.2021 00:54
Savunmayı en kısa sürede yapacağım.

#2 - 23.08.2021 03:16
Merhabalar, konuya hemen şöyle girmek istiyorum. Biliyorsunuz ki "drift.cs" vb. cleolar kullanmadan da Elegy ile 360 atılabiliyor. Orada zaten "drift.cs" kullanmadığım çok net bir şekilde ortada.
Bunu size şöyle kanıtlayabilirim;

Lastik izlerine bakarsanız "drift.cs" kullanmadığımı anlayabilirsiniz..

Ayrıca şimdi aşağıya daha öncesinde açılan bir "drift.cs" şikayetine ait bir video bırakacağım. Koyacağım video ile kanıtı karşılaştırırsanız, zaten "drift.cs" kullanmadığımı da anlamış olursunuz.

Yukarıda ki video ile kanıt videosunda ki dönüş vb. şeyleri karşılaştırdığınızda anlayabilirsiniz.

Not: Ayrıca kanıt olarak sunulan video yakınlaştırılmış bir video, yani videoda olayın tarihine dair bir kanıt yok. Bunu da belirtmek isterim, yakınlaştırılmış, tarih vb. şeylerin olmadığı videolar kanıt olarak geçmiyor.

#3 - 23.08.2021 18:33
Öncelikle drift.cs kullandığımızda oluşan lastik izleri sadece yapan kişide farklı görünür diğer kişilerde normal görünür. Sampa daha dün başlamadım bu tür şeylerde neyin nasıl olacağını biliyorum, ikinci olarak video kırpılsa da kesilse de yakınlaştırılsa da sunucunun vice olduğu belli ve senin bunu yaptığını yakın zamanda birkaç kez daha gördüm bilgisayarım yüzünden kayıt alamadım. Bu videoda vesile oldu şikayeti açmama bunun herhangi bir önem taşıması saçma. Son olarak drift cs kullanmadan bu şekilde hangi modu kurarsanız kurun isterseniz en çok kayan handlingi en güzel olan modu bulup kurun bu şekilde 360 atmanızın imkanı yok ki artı olarak nitro bile açık değil kişinin karakterinin yasaklanmasını istiyorum.

Aşşağıya bıraktığım fotoğrafta tam olarak işaretlediğim yerde zaten drift.cs netleşiyor. Oradan "nitro kullanmadan" bu şekilde çıkışın imkansız, NoS olsa bile bu kadar pürüzsüz kayarak çıkamazsın.

#4 - 23.08.2021 18:34
Gerisi yöneticilerin kararı.

#5 - 23.08.2021 21:31
Tekrardan merhabalar, farkındaysan videoda karşıdan gelirken genişten alıyorum, nitro olmadığı için de 360 atamıyorum. Ayrıca "drift.cs" ile 360 atıldığında lastik izlerinden belli oluyor, bunu inkar etmenize gerek yok.
Eski "drift.cs" şikayetlerine bakarsanız da genel olarak lastik izleri kanıt sunulur, orada ki 360 denememde ki lastik izleri gayet normal durumda. Yani "drift.cs" kullanmıyorum. Aynı şekilde tekrar ediyorum, saat ve tarih
gözükmüyor, bu yüzden bu video şikayete kanıt olarak ekleyemezsiniz. Videonun tam halini ulaştırabilirseniz sevinirim. Daha fazla yanıt atmayacağım, iyi akşamlar.

#6 - 24.08.2021 21:01
Öncelikle roleplay sunucularında kolay kolay şikayet açan birisi değilim. Kişiyi bir çok kez gördüm drift.cs kullanırken. Yanıt olarak ise 360 Atamıyorum demişsin ancak gayet de atıyorsun görünüyor orada ve ek olarak attığım yanıtı iyi oku o şekil değiştiren lastik izleri kullanan kişide görünür eski drift.cs şikayetlerinin çoğu kendi kendini ele verdiği için kişilerin kendi ekranlarından alınan görüntüler olduğu için lastik izleri böyle görünür. Son kez daha yazıyorum, sunucunun Vice olduğu belli saat ve tarihi silip silip drift.cs açalım o halde, bunun bir unsur olduğunu düşünmüyorum.

#7 - 24.08.2021 22:54
Tekrardan selamlar, videonun tam halini atmalısın, kırpılmış SS veya Video kanıt olarak sayılmıyor. Ben gerekli savunmamı bir önceki yanıt ile yaptım.  Daha fazla yanıt atmayacağım, iyi geceler.
« Son Düzenleme: 25.08.2021 03:24 Theon »

#8 - 28.08.2021 05:11
Oyuncu şikayetlere atılan dosyaları kanıt niteliği taşısa bile bilgisayarımıza indirmiyoruz. Video kırpılmadan, net bir şekilde farklı bir platforma yükleyip tekrardan oyuncu şikayet oluşturabilirsiniz.