Konu: Şikayet.  (Okunma sayısı 122 defa)

#0 - 07.08.2021 18:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rei_Camato @Shigeo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jemarcus Caddell @Thomp

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07/08/2021 16:40 16:48 arası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İllegal Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Boş boş gezerken Team75'in reklamını gördüm ve oraya doğru gitmeye  başladım, mekana girdim çıktım ve dışarda İC tanıdığım biri kavga ediyor. Kavga eden kişinin yaşı küçük olduğu için bende kavgaya girmek zorunda kaldım ardından ordaki Rei isimli arkadaş illegal oluşumda olmasına rağmen polisi arayıp bizi ihbar ediyor sonrasında çatıya çıkıyoruz saklanmak için çatıda da ne hikmetse bizi görüyor Allah Allah (çatıda eğiliyoruz) neyse sonra yanıma çıkıp "Adamı dövdün birdde burdda mı saklanıyorsun?" diyo ve polis diye bağırmaya başlıyor sonrasında yakalanıyorum zaten.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Çatı da şikayet:
Spoiler: GösterGizle

İhbar verdiğinin kanıtı:

Kişinin illegal olduğunun kanıtları
Birliği:

Sicil:

Ek açıklamalar(varsa):  Kişinin ceza almasını istiyorum, bir ihlal yüzünden benim silahımda gidebilirdi

« Son Düzenleme: 07.08.2021 18:21 ustaeren12 »

#1 - 07.08.2021 18:23
Evet, şahitliğimi onaylıyorum. Olayla alakası bile olmamasına rağmen sırf ooc kininden dolayı illegal karakteriyle bizi ihbar etti. Gereken cezayı alsın.

#2 - 07.08.2021 18:29
OOC kinim bu arkadaşlara asla yok  tanımıyorum bile biz orda pub'u açıyoruz kavga ediyorlardı ihbar verdim, Kendilerini  de ilk defa görüyorum IC ve OOC.

Yaptığım şey yasakmış yeni öğrendim cezamı hak ediyorum.

#3 - 09.08.2021 19:31
Hatanızı kabul etmeniz güzel bir şey, ceza alacaksınız.