Selamlar, iyi forumlar dilerim! Kısaca olayı özetlemek istiyorum hemen; Bugün bir rol döndü, bu rolde biz bisikleti çalıp lastikleri patlattık ve şahısların önüne attık. Bunun üzerine 4 e 3'lük bir brawl çıktı ve bende kaçışanları görünce silahıma davrandım. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki şahıs Hoover birliğinde, iki birlik arasında bir rekabet var,. Bu konudan yana sorun çıkmaz çünkü Hoover ve Blood çetesi OOC/IC'de her zaman bir savaş içerisinde. Olayımıza yeniden döneyim, dediğim gibi lastikleri patlatıp onun önüne attık ve sonucunda brawl çıktı. Bu brawlda etrafta bir çok kaçışan gördüm ve canım gittikçe azalıyordu bende bunu kaybetmememiz için silah çekip ateş ettim. Brawl rollerinde fazla kişi ve az kişi olup, silah çekip ateş etmek DM kapsamına girmiyor, açılmak için açılmış olan bir şikayet olduğunu düşünüyorum, birde şikayetin başlığı- "Bulunduğum birliğin illegal yasağı olmasına rağmen sıkıyor."
Dostum, oradaki yeni birlik açanlara bir kere bile sıkmadım, hepiniz birden üstüme koşunca sen önde geldin. Sana sıtkım, oradan kaçtım. Olay bu,
Yeni açlına birliğe sıkmadımç