Konu: [25.07.2021] Deshawn_Ellsworth, Jezzy_Cobb, Damian_Layton, Bryan_Williams  (Okunma sayısı 285 defa)

#10 - 25.07.2021 19:55
Eve girdiğinin kanıtı var mı dostum? atar mısın yalan söylüyorsun şuan.
Beni evimde basmışsınız AFK iken, chatlogda da evi kilitlediğimin kanıtı var detaylı incelersen.

#11 - 25.07.2021 20:35
Bana IC'den belirttiler, bu adamın evini bulduk dediler. Silahımı aldım geldim, tek diyeceğim bu yani.

#12 - 25.07.2021 21:55
Olayda ki herkes savunma yaptıysa şikayet sonuçlanabilir, iyi forumlar.

#13 - 26.07.2021 11:30

Eve girerken ki fotoğrafın, lütfen tek tek şikayet açmak yerine tek bir şikayette bunu belirtebilirsiniz.
:
Siz bana 17:19'da sıkmışsınız, ben eve de girmiyorum o SS'de eve girdiğimin kanıtını yani MG yapmadığını kanıtla önce, sonrasına gelecek olursak ben eve 17:32'den sonrasında giriyorum ilk attığım SS'te bariz bir şekilde belli olabilir.
[/quote] O fotoğrafa detaylı baktım ve bisikletimle olay yerinden yani sizden uzaklaıyorum, eve girmiyorum. Zirilyon tane ev var orada hangisi benim evimdi acaba? Şikayet sonuçlanabilir, mesaj kalabalığı için özür dilerim yetkililerimden.

#14 - 22.08.2021 13:34
Şikayet incelendi.

@Berkay09x Yönetimi Kandırmaya Teşebbüsden ek ceza alacak.

Ekran görüntülerine baktığımızda ve yapılan savunmada her hangi bir düzgün savunma olmadığını görüyoruz. Buna ek olarak @Berkay09x 'nın attığı ekran görüntüsünün saati ile şikayette yapılan vurma rolünün saatinin uyuşmadığını fark ediyoruz.

Diğer arkadaşlar için ise "evini bulduk, gel" diyen herkesin yanına gitmemeliyiz. Şikayette bulunan isimler MetaGame sebebinden cezalandırılacak.
Ek olarak @Berkay09x alt karakteriniz ile İllegal rol yapamazsınız. Ceza ana karakterinize verilecek.

Düzenleme; @japonaskeri Bana IC'den belirttiler, bu adamın evini bulduk dediler. Silahımı aldım geldim, tek diyeceğim bu yani.
Bu yaptığınız savunma ve role baktığımızda tamamen DEATHMATCHING(DM) odaklı oynadığınızı görüyorum. Bundan dolayı ek bir ceza alacaksınız.
« Son Düzenleme: 22.08.2021 13:36 Stance »