Konu: Keywon Dillard. Q-E + Aimbot  (Okunma sayısı 799 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.07.2021 16:16
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keywon Dillard  @BatuhanKasal
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @52HGC
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.07.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 04.07.2021 tarihi, gece saatleri sanırsam.
(Arkadaşın aimini bir süre sonra motorluyu takip ettiğini gördükten sonra anlayacaksınız.)
(Videonun içerisinde birden fazla Q-E bugı yapıyor, dikkatli incelenirse sevinirim.)
(0.11'den 0.13 aralarına daha dikkatli bakılırsa sevinirim, aimin kaydığı bayağı net bir şekilde görünüyor.)
(Ayrıca şunu belirtmek istiyorum, AK47 silahında ilk 2-3 mermi sabit gidiyor, eğilerek sıktığında. Fakat senin videonda AK47 silahında ateş ettiğinde mermiler nişan aldığın yere gidiyor.)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Dikkatli incelenmesini istiyorum, videoda her şey net bir şekilde görünüyor. Bu tarz şeylerin yapılması hoş değil. 

Bu video ile aynı eş değer durumda. (1.19'dan itibaren izlenilirse güzel olur.) (Bu attığım videodaki kişi bu videodan sonra hile kullanımından ban yemişti.)
« Son Düzenleme: 06.07.2021 16:36 h4rley »

#1 - 06.07.2021 16:26
Kişi bu şikayetten sonra envanterinde bulunan gerekli eşyalarını başka arkadaşına verme girişiminde bulunabilir. (Para, silah, araç. vb) Eğer banlanırsa bunlar dikkatlice kontrol edilirse sevinirim.

#2 - 07.07.2021 00:19
Müsait olduğumda savunmayı yapacağım.

#3 - 07.07.2021 21:49
Selam. Ortada bir bug/hile yok, dolayısıyla uzun bir savunma da gelmeyecek. Kısaca bahsedeceğim, her şey açıkça ortada.

Videoda hiçbir aim kayması/kilitlenmesi durumu yok, bahsettiğin saniyede de bir durum gözükmüyor. Olmayan bir hileye yapılacak savunma yok, adminler de rahatça anlayacaktır. Aim'im iyi, diğer Youtube videolarımı da izlersen kendi aim'imin bu şekilde olduğunu fark edersin. Eğer ikna olmazsan, admin kararı geldiğinde net sonuca zaten ulaşırız. Ek olarak, videoda kaçırdığım sayısız Deagle hit'i var, aim kitlenmesi olsa o kadar mermiden sadece biri tutmazdı.

Q-E bug'ına gelecek olursak, mermi sıfırlamak için attığım bir Q-E yok. AK+Deagle ikilisini kullanırken birinden diğerine geçiyorum, bunu senin birliğin de dahil olmak üzere sayısız oyuncu yapıyor, yasak da değil. Zaten hiçbirinde amacım mermi sıfırlanması falan değil, Deagle'a geçtikten sonra aim tutturamadığımı fark edince AK'ye geri dönüyorum. Bunu yapabilirim, yasak değil.

Diğer şikayetlerinle aynı şekilde, tamamen açmış olmak için açılmış bir şikayet. Çamur at izi kalsın mantığından vazgeçmenin vakti gelmedi mi? Sadece oyun oynuyoruz, akşamımın hatrı sayılır bir kısmını kinine bağlı açtığın şikayetlerle uğraşarak geçirmeme gerek yok. Yine de, keyifli forumlar dilerim.  :sampanya:
« Son Düzenleme: 07.07.2021 22:11 BatuhanKasal »

#4 - 08.07.2021 20:08
Aimbotun olmasa bile nospread(sekmeme) kullandığın bariz. Hiçbir sunucuda AK ile o kadar uzaktaki birine eğilip o kadar ateş edip o kadar mermi tutturamazsın. Veyahut silent aim kullanıyorsun ki onun da derecesini ayarladıktan sonra mermi kaçırmak gayet normal oluyor. Adminler bunun testini yapıp savunmaya dönüş yapacaklardır, iyi oyunlar dost.

#5 - 10.07.2021 03:00
Hile kullanmadım, alnım ak. Hile kadar iyi mi oynuyorum cidden?

:-*

#6 - 01.08.2021 23:00
Spread'dan şüpheniz varsa o an kullandığım crosshair'i size atabilirim, hep beraber deneyebiliriz.

#7 - 04.08.2021 01:40

Videoda kullandığım crosshair, hep beraber deneyebiliriz.

Video da crosshair iyi takip edilirse anlaşılır zaten.

#8 - 04.08.2021 18:17
Selam.

Videoyu ve savunmaları detaylıca inceledim. Tekrar tekrar izlesem de video da aimbot/slient aim bulunmuyor. NoSpread konusunda bazı şüphe çeken taraflar olsa da dört dörtlük bir kanıt taşımıyorlar. Aimbot ve sekmeme hilesi için yetersiz kanıt. Q-E için ise şöyle bir olay bulunuyor; şahıs q-e bugını mermiyi tekrar eski haline getirmek için kullanmıyor, karşı tarafına mesafesine göre en avantajlı silahını en etkili şekilde kullanmak için kullanıyor. Sunucu içerisinde çift silah taşımak yasak değil, aynı silahı kullanırken sırf mermi değiştirmek için q-e yapılmadığı sürece problem olmaz.

Şikayette problem bulunmuyor.